Aanbevolen vloeren

Vind een Quick-Step verkooppunt in jouw buurt

Op zoek naar het dichtstbijzijnde Quick-Step verkooppunt? Voer hieronder je stad of postcode in.

Vraag nu je brochure aan

Vraag je gratis brochure vol inspiratie aan. Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Kom naar onze showroom om onze vloeren te zien en te voelen. Maak een afspraak

Quick-Step nieuws

Ontdek het laatste nieuws uit de wereld van Quick-Step.
Van strak huis tot gezellige thuis bij Niki Terpstra vrijdag 13 mei 2016

Deze week gaven drievoudig Nederlands kampioen wielrennen Niki Terpstra en zijn vrouw Ramona elkaar het ja-woord. Recent beslisten ze ook om het wat kille interieur van hun nieuwbouwwoning onder handen te nemen, te starten met een gloednieuwe ‘Imperio’ parketvloer. “We droomden van een knus interieur. Het warme gevoel van echt hout geeft onze ruimtes de zachte uitstraling die we zochten”, vertelt Niki Terpstra. Wij kijken even binnen!

Zo breng jij de industrial look in huis vrijdag 6 mei 2016

Wie had ooit kunnen denken dat oude vervallen fabrieken en robuuste pakhuizen dé inspiratiebron zouden zijn voor hedendaagse interieurs? Onbedekt beton, zichtbare buizen en ruwe bakstenen muren: we werken ze niet langer weg, integendeel... we benadrukken ze maar wat graag. Ontdek handige tips om ook in jouw huis een stoer en rauw industrieel kantje bloot te leggen, zonder aan stijl of charme in te boeten!

Laminaat & vloerverwarming: topcombinatie! dinsdag 1 maart 2016

Ja, het gezellige, warme gevoel van een houten vloer combineren met vloerverwarming kan perfect! Bovendien biedt vloerverwarming nog enkele interessante voordelen. Wist je trouwens dat het concept van vloerverwarming al enkele eeuwen oud is?

Klaar voor Batibouw: ontdek als eerste onze stand! vrijdag 26 februari 2016

Komend weekend schiet Batibouw opnieuw uit de startblokken. Ook tijdens deze editie stellen we je graag de nieuwste trends in laminaat-, parket- en vinylvloeren voor op onze stand. Wat je dit jaar mag verwachten van onze stand (hall 6, stand 219) kan je hier als eerste ontdekken.

Laat je inspireren op Batibouw! maandag 1 februari 2016

Bouw- of verbouwplannen? Laat je van 27 februari tot 6 maart inspireren op Batibouw, de jaarlijkse hoogmis voor huis en interieur. Kom zeker eens langs op de Quick-Step-stand en ontdek er allernieuwste trends in laminaat-, parket- en vinylvloeren.

Meer nieuws