Welke ondervloer kies ik het beste voor mijn houten vloer?

Parket

Welke ondervloer kies ik het beste voor mijn houten vloer?

Een ondervloer dient om kleine oneffenheden in de ondergrond te elimineren en akoestische en/of thermische isolatie te bieden. Aangezien de kwaliteit van de ondervloer een grote invloed heeft op de uiteindelijke kwaliteit en het comfort van uw Quick-Step-vloer, raden wij je ten zeerste aan om je Quick-Step-vloer te combineren met de juiste Quick-Step-ondervloer.

Welke ondervloer kiezen?

Voor elke type kamer, en elk type situatie, is er een geschikte ondervloer beschikbaar. Sta dus zeker even stil bij wat jij precies nodig hebt.
  • Kent de ruimte in kwestie relatief weinig beloop, zoals bijvoorbeeld een slaapkamer of een zolder? Dan kan je kiezen voor de budgetvriendelijke Quick-Step Basic Plus ondervloer.
  • Wordt de vloer net heel intensief gebruikt, zoals in een woonkamer of keuken? Ga dan voor een beter geluiddempende ondervloer, zoals de Quick-Step Unisound.
  • Wil je het geluid van je voetstappen zo beperkt mogelijk houden, om bijvoorbeeld een serene werk- of leefkamer te creëren? Dan is de Quick-Step Silent Walk precies wat je nodig hebt..
  • Plaats je je parketvloer op een bovenverdieping of in een appartement? Demp dan het doorgangsgeluid met de Quick-Step Transitsound ondervloer..
  • Is je basisvloer nogal onregelmatig, of wil je je parketvloer bovenop een bestaande tegelvloer leggen? Kies dan voor onze Quick-Step Thermolevel : deze ondervloer egaliseert elke ondergrond (oneffenheden tot maximum 4 mm) en is bovendien extra isolerend!
Ontdek alle ondervloeren

Verwante onderwerpen

Algemeen

De meestgestelde vragen over Quick-Step en de officiële Quick-Step-webshop.

Veelgestelde vragen over laminaat

Alles wat je moet weten over Quick-Step-laminaatvloeren.

Vinyl

Vragen over Quick-Step-vinylvloeren? Neem dan een kijkje bij deze veelgestelde vragen.

Accessoires

Van plaatsing tot onderhoud en herstellingen: de meestgestelde vragen over Quick-Step-accessoires.
Top