Een vinylvloer plaatsen – gelijmde plaatsing door Quick-Step

Vinyl

Een vinylvloer plaatsen – gelijmde plaatsing door Quick-Step

Als je een nieuwe vloer plaatst, maken de details het verschil. Met Quick-Step kun je uit een volledige collectie accessoires van topkwaliteit kiezen om je vloer tot in de puntjes af te werken. Voor elke situatie bestaat er een gebruiksvriendelijke oplossing die je een professioneel resultaat geeft. In dit filmpje tonen we je stap voor stap hoe je een vinylvloer plaatst. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.quick-step.be/nl-BE/Conten... en afwerking.

• Quick-Step Plaatsingsset Met de Quick-Step plaatsingsset is het heel gemakkelijk om een vinylvloer te plaatsen. De Quick-Step plaatsingsset bevat alles wat je nodig hebt om je vloer snel te plaatsen zonder hem te beschadigen.

De plaatsingsset bevat: - Een stootblok - Regelbare afstandsblokjes (zodat je de juiste uitzettingsvoegen krijgt) - Een metalen trekijzer

Als je een nieuwe vloer plaatst, maken de details het verschil. Met Quick-Step kun je accessoires van topkwaliteit kiezen om je vloer tot in de puntjes af te werken. Voor elke situatie bestaat er een gebruiksvriendelijke oplossing die je een professioneel resultaat geeft.

QUICK-STEP LIVYN LIJM

Quick-Step Livyn lijm is lijm van topkwaliteit die we in samenwerking met Soudal, de bekende lijmspecialist, speciaal voor onze Quick-Step Livyn vloeren hebben ontwikkeld.

• Waarom Quick-Step Livyn lijm gebruiken? - Hij is perfect geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling - Je kunt hem gemakkelijk uitstrijken en de vloer onmiddellijk plaatsen - Hij garandeert een snelle hechting en een optimale kracht - Hij loopt niet uit na het uitstrijken - Ondanks zijn elasticiteit geeft hij de beste dimensionale stabiliteit op de markt - Hij voorkomt spleten als gevolg van temperatuurverschillen - Hij is dampdicht

Bekijk de video


Verwante onderwerpen

Algemeen

De meestgestelde vragen over Quick-Step en de officiële Quick-Step-webshop.

Veelgestelde vragen over laminaat

Alles wat je moet weten over Quick-Step-laminaatvloeren.

Parket

Een uitgebreide rubriek met veelgestelde vragen over houten Quick-Step-vloerbekleding.

Accessoires

Van plaatsing tot onderhoud en herstellingen: de meestgestelde vragen over Quick-Step-accessoires.
Top