Maak kennis met onze nieuwe vloerencollecties

Innovatie stopt nooit... Elke dag ontwikkelen onze ingenieurs en ontwerpers vol passie nieuwe kenmerken en ontwerpen om de vloeren van morgen mooier en duurzamer dan ooit te maken. Deze fascinerende zoektocht naar innovatie leidde tot onze nieuwe "2018 collectie" laminaat, vinyl en parketvloeren.…

NIEUW
waterbestendig laminaat

Een levensecht voorbeeld bekijken
Ontdek de NIEUWE laminaatvloeren >

Bestand tegen alles, zelfs water

Wil je graag laminaat, maar ben je bang dat water jouw gloednieuwe vloer zou beschadigen? Vergeet het maar!… Alle nieuwe laminaatcollecties van Quick-Step – Majestic, Impressive, Impressive Ultra en het nieuwe Eligna – zijn nu afgewerkt met een waterafstotende HydroSeal-coating. Het vloeroppervlak is volledig dicht zodat bacteriën, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. Je kunt ze gewoon schoonvegen met een vochtige doek. Wie zei er dat laminaat en water niet goed samengaan?

Ontdek meer >

NIEUW
vinyltegels

NIEUW vinyltegels
Ontdek de NIEUWE
vinyltegels >

Prachtig comfort

Onze nieuwe luxevinylvloeren bestaan in een brede waaier aan kleuren, patronen en afwerkingen. Je hebt nu zelfs nog meer keuze door de toevoeging van nieuwe steendessins aan de 'Ambient'-collectie vinyltegels. Zo heeft Quick-Step meer dan ooit de juiste vinyloplossing voor jouw project en smaak. Door de extra matte afwerking zien ze er net uit als echte houten vloerbekleding en echte tegelvloeren.

Ontdek meer >

NIEUW
parketvloeren

NIEUW houten vloerbekleding met visgraatpatroon
Ontdek de NIEUWE vloeren met visgraatpatroon >

Duurzame authentieke schoonheid

Maak kennis met Intenso: een gloednieuwe collectie parketvloeren met een uniek visgraatpatroon. Door de combinatie van meerdere kleine houten planken die zorgvuldig uitgekozen en met de hand in elkaar gezet worden, vormen de Intenso vloerplanken een schitterende blikvanger met een opvallende verweerde look voor jouw interieur.
Maar enkel een mooie vloer volstaat niet: de prestaties zijn evengoed belangrijk. Daarom worden de nieuwste parketvloeren van Quick-Step bekleed met hoogwaardige afwerkingen in vernis of olie die jouw vloer zeer slijtvast, vlek- en krasbestendig maken.

Ontdek meer >

Top