Massimo: luxueus parket op grote schaal

Vakmanschap met een levendige variatie

Het verhaal van Massimo begint bij hout, de meeste edele grondstof die de natuur ons biedt. De collectie wordt gekenmerkt door zorgvuldig uitgekozen planken met grote noten en barsten, die voor een levendige uitstraling zorgen. Omdat het vullen van de noten met de hand gebeurt, behouden ze hun natuurlijke look en wordt het authentieke karakter van de plank gerespecteerd. Het resultaat? Je kan altijd rekenen op een vloer met een levendige variatie qua kleur en structuur en een charmante, rustieke uitstraling.

Om de onbewerkte look nog beter tot zijn recht te laten komen en om de vloer te beschermen tegen vlekken, zijn de Massimo-planken afgewerkt met extramatte olie of vernis

Ontdek alle 'Massimo' vloeren

Waarom je helemaal weg zal zijn van Massimo houten vloerbekleding ...

Quick-Step Massimo parket, extra brede en extra lange planken

Extra brede en extra lange planken

De zeer brede, luxueus ogende lange planken (240 cm x 26 cm) geven je interieur een bijzonder ruimtelijk effect.

Quick-Step Massimo parket, perfectie tot in de kleinste details

Perfectie tot in de kleinste details 

Superieur vakmanschap in elke plank, tot in de allerkleinste details. Zorgvuldig uitgekozen, met de hand gevulde planken staan garant voor een ideale variatie in je vloer.

Quick-Step Massimo parket, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing 

Onze Uniclic Multifit-technologie verzekert een snelle en eenvoudige plaatsing met een perfect resultaat zonder verspilling van tijd of moeite.

Ontdek de volledige 'Massimo'-collectie:

vier betoverende kleuren die bij elke stijl aansluiten. Vind precies wat je zoekt – of iets totaal nieuw en verfrissend – dankzij Massimo.


Bekijk een 'Preview' >
Top