Vinyl vloertegels: het beste van twee werelden

Vinyl vloertegels: het beste van twee werelden


Wie beweert dat vloerbekleding in vinyl er goedkoop en saai uitziet was er de laatste tijd duidelijk niet met zijn gedachten bij. De vinylvloeren van vandaag zijn geëvolueerd tot luxueuze, natuurlijk ogende alternatieven voor houten vloeren en laminaatvloeren, met een heleboel praktische voordelen. Vinyltegelvloeren combineren eenvoudige plaatsing, warmte en duurzaamheid met het kenmerkende gevoel en uitzicht van tegelvloeren. Bovendien zijn ze tegen heel wat verkeer bestand, comfortabel om op te lopen en extreem makkelijk om schoon te maken. Kortom, ze zijn zoveel meer dan gewoon een budgetvriendelijke alternatief voor massief hout of tegels.

Bekijk alle vinyl vloertegels

Waarom je gek zult zijn op vinyl vloertegels ...

Quick-Step vinyl vloertegels, natuurlijke look

Natuurlijke look

De vloerbekleding van Quick-Step in luxueuze vinyltegels bestaat in een uiterst gevarieerde kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van extreem realistische texturen tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Daardoor vormen ze het perfecte alternatief voor stenen, keramische of betonnen tegels

Quick-Step vinyl vloertegels, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Alle vloerbekleding in vinyl van Quick-Step is uitgerust met onze unieke ScratchGuard technologie, die uitstekende bescherming tegen krassen biedt.

Quick-Step vinyl vloertegels, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Dankzij onze wereldberoemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen is het veel eenvoudiger om een vinyltegelvloer te plaatsen dan een vloer met stenen tegels.

Bekijk alle vinyl vloertegels

Vind je favoriete vinyl vloertegels:

Bekijk een 'Preview' >

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk