Waarom je gek zult zijn op vloeren in notelaar

Waarom je gek zult zijn op vloeren in notelaar


Wil je graag een exotisch accent in je interieur binnenbrengen? Overweeg dan zeker eens een vloer in notelaar. Deze luxueuze houtsoort die bekend staat om zijn indrukwekkende stevigheid en stabiliteit geeft een unieke warmte af die in elk interieur de aandacht trekt. En hoewel er niets boven een echte parketvloer in notelaar gaat, vormen laminaatvloeren met het uitzicht van notelaar een aantrekkelijk, hoogwaardig en budgetvriendelijk alternatief. Vloeren in notelaar van Quick-Step zijn verkrijgbaar in een verschillende kleurvariaties: van warm chocoladebruin tot meer intense roodtinten.

Bekijk alle vloeren in notelaar

Waarom je gek zult zijn op vloeren in notelaar ...

Quick-Step vloeren in notelaar, uniek warm karakter

Uniek warm karakter

Vloeren in notelaar ademen warmte en luxe. Door hun traditionele uitzicht zijn ze het best geschikt in klassiek ingerichte interieurs, maar met de juiste meubelen en inrichting kunnen deze vloeren ook een blikvanger zijn in moderne ruimtes. 

Quick-Step vloeren in notelaar, scratch guard

Grote duurzaamheid

De hardhoutsoort notelaar staat bekend om zijn stevigheid en stabiliteit. Bij Quick-Step voegen we een laag hoogwaardige vernis of olie toe om maximale bescherming en minimaal onderhoud te verzekeren. Wil je zelfs nog minder gedoe? Onze laminaatvloeren met natuurlijk notelaaruitzicht zijn uitgerust met Scratch Guard™ technologie, wat ze nog onderhoudsvriendelijker en slijtbestendiger maakt.

Quick-Step vloeren in notelaar, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Je nagelnieuwe vloer in notelaar plaatsen is zeker geen onbegonnen werk. Dankzij de beroemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen heb je zelfs geen nagels of lijm nodig bij het plaatsen. In plaats daarvan kun je de vloerplanken razendsnel leggen met één simpele ‘klik' per plank.

Quick-Step vloeren in notelaar, een slimme inverstering

Een slimme investering

Hardhouten vloeren in notelaar zijn extreem duurzaam, waardoor ze een veilige en slimme investering zijn. Nog steeds niet overtuigd? Bedenk dan dat Quick-Step 25 jaar garantie biedt op het meeste laminaat en levenslange garantie op hout.

Bekijk alle vloeren in notelaar

Vind je favoriete vloer in notelaar:

Bekijk een 'Preview' >

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk