Win een unieke Quick-Step Floors 'Cycling head'!

Upcycling – het creatief omzetten van oude materialen in een nieuwe, nuttige variant – is populairder dan ooit. Steeds meer mensen gaan aan de slag gaan met recuperatiemateriaal om het een tweede leven te geven. De ideale manier om verspilling tegen te gaan en duurzamer te gaan leven. Maar er is meer… Upcycling zorgt ook steevast voor extra karakter bij je thuis en het maakt van je interieur iets unieks …

Passie voor koers?

Heb je net als wij een passie voor koers? Breng dan een vleugje ‘cycling’ in je huis door een oude fiets te upcyclen tot een leuk en creatief accessoire. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke ‘cycling head’ aan de muur? Vergeet de dierenhoofden maar ga voor een sportieve, stoere en grappige variant op basis van een echt koersstuur en Quick-Step vloer!

Wij geven je alvast de kans om een unieke ‘cycling head’ te winnen – een waar collectors’ item gecreëerd door Quick-Step en Specialized en met een oplage van amper 6 stuks. Al wat je moet doen is meedoen met onze wedstrijd onderaan deze pagina. Heel veel succes!

Wedstrijd tour de france

Waag nu je kans!

Top