‘The Circus’: ontdek topdesign op Interieur 2016

Vanaf deze week staat Kortrijk weer helemaal in het teken van design & creativiteit. De ‘Biënnale Interieur’ is immers toe aan zijn 25ste editie en voor deze jubileumeditie pakt de organisatie groots uit met een indrukwekkend programma aan inspirerende events. Eén van de absolute eyecatchers is ongetwijfeld het ‘Experience Design Theatre’, oftewel ‘The Circus’.

Let the show begin!

‘The Circus’ is een initiatief van agency King George en biedt de bezoekers een heuse belevingsshow met design- en interieurmerken. Als bezoeker treed je binnen in een fantasierijke circuswereld, inclusief een ‘grand chapiteau’-tent met blauw sterrendak, circusverlichting, podium, circusbar en een heuse circusdirecteur die alles in goede banen leidt. De tien deelnemende merken – waaronder Duravit, Alessi, Niko, Cosentino, Blum en Quick-Step – presenteren er hun producten op een conceptuele manier in containers rondom de centrale tent.

Circus van de goede smaak

‘The Circus’ wordt een designtheater voor goede smaak, dat dienst zal doen als showcase voor de deelnemende merken. Bezoekers gaan op ontdekking in tien aangeklede containers en kunnen terecht voor een drankje – en popcorn! – in de circusbar in het midden van de arena. Elke dag zullen op het ‘Circus Forum’ lezingen door trendwatchers, ontwerpers, design-ceo’s en designkenners worden gegeven.

Praktisch

  • The Circus, ‘Experience Design Theatre’
  • 14 – 23 oktober 2016, elke dag 10.00u – 18.00u
  • Kortrijk Expo, Doorniksesteenweg 216, Kortijk
  • Meer info op www.interieur.be
Gerelateerde Stories
4/09/2015
14/01/2016
21/06/2016
16/12/2015
Top