De favoriete vloer van Daniel Martin: Imperio Eik Karamel


Wij vroegen Quick-Step Floors-renner Daniel Martin om met onze FloorExplorer op zoek te gaan naar de ideale vloer voor zijn droominterieur. Het resultaat? Een eiken vloer uit de Imperio parketcollectie!
 
Daniel Martin is een van de meest spectaculaire renners uit het peloton. Met zijn klimmerskwaliteiten en verschroeiende versnelling won de Britse Ier – het neefje van gewezen Tourwinnaar Stephen Roche – eerder al klassiekers zoals Luik-Bastenaken- Luik (2013) en de Ronde van Lombardije (2014). En ook in de rondewedstrijden staat de vinnige Martin meer dan zijn mannetje.
Daniel is een karakterrenner die het liefst op gevoel rijdt en nooit bang is om aan te vallen. Hij voelt zich het best thuis in het groene, bergachtige landschap van de Waalse klassiekers. Geen wonder dus dat ‘Dan’ ook in zijn interieur graag de natuur binnenbrengt. Hij is een liefhebber van de exotic refuge look, die gekenmerkt wordt door het gebruik van authentieke materialen in combinatie met grote bloemenprints op de muren.
Volgens de Quick-Step FloorExplorer is het Imperio-parket Eik Karamel Geolied de ideale match. “Gelukkig maar, want die heb ik toevallig thuis ook liggen”, lacht Martin. De Imperio-planken bevatten zichtbaar veel knopen, die deze parket een erg karaktervolle look geven. Ze stralen klasse en kwaliteit uit en benadrukken het gevoel, de authenticiteit en het vakmanschap van echt hout. Bovendien versterken de groeven rondom het effect van de extra grote planken. Een unieke vloer voor een unieke renner!

©BrakeThroughMedia
Top