DE MAJESTIC-COLLECTIE

VOOR EEN WONING IN PERFECTE BALANS

Wat hebben professionele atleten met elkaar gemeen? Ze trainden urenlang en gingen tot het uiterste om al hun lichaamsspieren tot in de kern te versterken. Welke discipline ze ook beoefenen, oefeningen voor een ijzersterk binnenste vormen een essentieel onderdeel van hun training. Waarom? Omdat deze kern de basis vormt van elke beweging die ons lichaam maakt. Zo ook zijn we van mening dat jouw vloer de basis van jouw woning is. Ontdek hoe Quick-Step deze kern vormt tot een duurzame binnenvloer die hoge prestaties levert.

Majestic: een uitzonderlijk uithoudingsvermogen …

Op het vlak van uithouding overtreft Majestic absoluut al de rest. Alle vloeren in deze collectie hebben een krasbestendige toplaag en zijn afgewerkt met een geavanceerde HydroSeal-coating. Daardoor is de hele collectie bovendien uiterst waterbestendig. Majestic-vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in jouw woning; zelfs voor de keuken of badkamer!


… en een gouden medaille voor de looks

De planken van de Majestic-laminaatcollectie zijn langer en breder dan planken van klassieke laminaatvloeren. Dit geeft jouw woning meteen een ruime en luxueuze look. De natuurlijke lijnen en groeven van echt hout zijn tot in de puntjes nagebootst. Echt hout of toch laminaat ... het verschil is haast niet te zien. Quick-Step biedt je alle voordelen van laminaat maar met de prachtige esthetiek van natuurlijk hout. Kortom, een vloer die perfect in balans is.

WAAROM JE HELEMAAL WEG ZAL ZIJN VAN MAJESTIC-LAMINAATVLOEREN ...

Quick-Step Majestic laminaatvloeren, uiterst krasbestendig

UITERST
KRASBESTENDIG

De gepatenteerde Scratch Guard-toplaag zorgt ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer krasbestendiger zijn.

Quick-Step Majestic laminaatvloeren, uiterst waterbestendig

UITERST
WATERBESTENDIG

Omdat de Majestic-vloeren zijn behandeld met een unieke, waterafstotende HydroSeal-coating, bieden ze een optimale waterbestendigheid. De perfecte keuze dus voor keukens en badkamers.

Quick-Step Majestic laminaatvloeren, extra lang en extra breed

EXTRA LANG EN
EXTRA BREED

De zeer brede, luxueus ogende lange planken (205 cm x 24 cm) geven je woning een ongezien ruimtelijk effect.

Quick-Step Majestic laminaatvloeren, perfect natuurlijke look

PERFECT
NATUURLIJKE LOOK

Bij de Majestic-collectie ligt de nadruk op de typische structuren en authentieke groeven van echt hout.


BEKIJK DE MAJESTIC-COLLECTIE VAN DICHTERBIJ:

Top