Herbeleef jouw #ThxTom-moment
op de unieke fototentoonstelling

Het afscheid van Tom Boonen komt steeds dichter en dichter. 15 jaar lang leefden we mee met zijn carrière. De ene deed dat op het puntje van zijn stoel. De andere aan de zijlijn van elke rit. En de echte zenuwpezen zaten misschien liever op de vloer van spanning. Om hem te bedanken voor al die onvergetelijke wielermomenten, tovert Quick-Step vanaf 8 april de showroom om tot een eregalerij. Zo zeggen wij nog een laatste keer #ThxTom.


EEN TENTOONSTELLING MET EEN ECHTE FOTOFINISH

Tom heeft meerdere keren op de voorpagina van elke krant gestaan. En als spurtkoning waren zijn wedstrijden ook vaak pas beslist aan de eindmeet met een fotofinish. Quick-Step vond het dus niet meer dan passend om dit tijdperk te beëindigen met een prachtige fototentoonstelling in de showroom. Zo kan je elk kippenvelmoment herbeleven! 


STA MET BEIDE VOETEN OP PARIJS-ROUBAIXGROND

Terwijl jij opnieuw geniet van Toms prachtig parcours, maakt Quick-Step deze ervaring nog groter. Waan je even op Parijs-Roubaix dankzij de unieke vloer, geïnspireerd op de legendarische kasseienstrook. Deze werd gefotografeerd, gedigitaliseerd en geoptimaliseerd tot een unieke laminaatvloer. Om de beleving compleet te maken, mocht het steengruis, de modder, de begroeiing en het reliëf in het ontwerp natuurlijk niet ontbreken. Een hele opdracht, maar net als Tom durven wij elke uitdaging aangaan. #ThxTom, om ons steeds te inspireren!

Kom de topcarrière van Tom meevieren op de unieke fototentoonstelling in onze showroom van 8 tot 22 april, vrijdag van 17u30 tot 20u en zaterdag van 10 tot 18u. Toegang is gratis.

REGISTREER JE HIERPraktische info

Openingsuren:

Vrijdag: 17.30 – 20.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00

Adres:

Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
Tel. +32 56 67 52 11
showroom@quick-step.com

Routebeschrijving:

Vanaf de E17: neem afrit 5 'Waregem' en volg de N382 richting Waregem. Ga rechtdoor op de rotonde. Je komt voorbij vier verkeerslichten. Na het vierde verkeerslicht rij je over de brug over het kanaal. Na ongeveer twee kilometer zie je UNILIN Flooring aan de linkerkant, naast de rotonde.