Fotowedstrijd: Win 40m² gratis Quick-Step vloer!


Februari is Batibouw-maand, dé tijd van het jaar om te dromen over een nieuw interieur. Daarom geven we deze maand maar liefst 40m² Quick-Step vloer weg aan de gelukkige winnaar van onze #IWantQuickStep-fotowedstrijd. Welke vloer? Dat mag je helemaal zelf kiezen! Vinyl, laminaat of parket … Laat je inspireren op onze Batibouw-stand, bij een lokale verdeler of op onze website en wie weet leg jij binnenkort gratis jouw droomvloer!

Hoe kan je deelnemen?

Heel eenvoudig: maak een originele foto van de oude vloer die je wil vervangen of van de Quick-Step droomvloer die je wil winnen. Post hem op Twitter, Instagram of op onze Facebook-pagina en voeg de hashtag #IWantQuickStep toe. Let er wel op dat je foto zichtbaar is voor publiek. Foto’s mogen gepost worden vanaf maandag 6 februari tot en met maandag 27 februari. Een Quick-Step-jury bekijkt alle inzendingen en kiest daaruit de origineelste en creatieve foto. Alleen personen die gedomicilieerd zijn in België kunnen deelnemen.


Wat kan je winnen?

De winnaar wordt door ons gecontacteerd en krijgt gratis 40m² van zijn favoriete Quick-Step vloer. Droom je van vinyl in de nieuwe kinderkamer, wil je graag waterafstotende laminaat in je badkamer of ben je klaar voor een indrukwekkende parketvloer in je woonkamer? Het kan allemaal!

Tips

Geen idee waar te beginnen? Kom vanaf 18 februari naar onze Batibouw-stand op Brussels Expo of breng de komende weken een bezoek aan de showroom van een lokale verdeler. Poseer er op een originele manier bij je favoriete vloer of vraag een staaltje mee naar huis en ga daarmee creatief aan de slag. Zet je kinderen aan het knutselen, serveer je lekkerste gerechtje op je favoriete keukenvloer of gebruik onze vloerstalen op een andere originele manier. 

Ben je uitgekeken op je oude vloer? Gebruik hem als decor - of krijtbord - voor je noodkreet richting Quick-Step. Laat ons zien waarom je echt wel toe bent aan nieuwe droomvloer. Ben je een echte Photoshop-wizard? Op onze website vind je foto’s terug van al onze vloeren. Toon ons je beste skills en laat zien hoeveel beter je oude kamer er zou uitzien met een nieuwe vloer! 

Er is maar één gouden regel: hou het netjes en doe niets wat gevaarlijk, aanstootgevend of schadelijk kan zijn!
In de loop van de wedstrijd zullen we via ons Facebook-, Twitter- en Instagram-kanaal een aantal inspirerende foto’s van deelnemers delen. Of je kan natuurlijk zelf gaan zoeken op de hashtag #IWantQuickStep.

Het wedstrijdreglement vind je hier


Top