Zie het groots op Batibouw

Quick-Step op Batibouw 2016 Heb jij bouw- of verbouwplannen? Wil je dit voorjaar je huis eens grondig onder handen nemen? Laat je dan van 18 tot en met 26 februari inspireren op Batibouw, dé grootste woon- en interieurbeurs van België. Kom zeker langs op de Quick-Step-stand in Paleis 6 (Stand 219) en ontdek er onze Big Effect Collection!

De bescheiden, minimalistische look van de laatste jaren maakt opnieuw plaats voor interieurs die indruk maken. Het mag allemaal weer wat opvallender en luxueuzer. Daarom pakt Quick-Step op Batibouw uit met zijn ‘Big Effect Collection’: vinyl-, laminaat- en parketvloeren met extra lange en extra brede planken.

Pulse: de look van hout, het gemak van vinyl

De Pulse-vloeren vallen niet alleen op door hun brede en lange planken, maar ook door hun levensechte houtstructuur. Elke plank bevat meerdere schaduwen en tinten om de levendige kleurvariatie van echt hout te creëren.

Met Pulse combineer je zo de look van een authentieke, luxueuze houtvloer met alle voordelen van een vinylvloer. De vloeren voelen zacht, warm en comfortabel aan, zelfs op blote voeten. Dankzij de bovenlaag die behandeld is met de gepatenteerde Stain & Scratch Guard-technologie zijn ze bovendien water- en krasbestendig. En ze zijn bijzonder makkelijk schoon te maken: je hebt slechts één onderhoudsproduct nodig. Ideaal voor bijvoorbeeld keukens en badkamers!


Majestic: Exclusief en waterbestendigVoor de Majestic-collectie creëerde Quick-Step zijn breedste en langste laminaatplanken ooit. Met hun formaat van 205 bij 24 cm geven ze je interieur meteen een exclusieve look. De planken zijn beschikbaar in een zeer uitgebreid kleurenassortiment maar dankzij een innovatief productieproces behouden ze hun natuurlijke uitstraling. De vloer ziet er daardoor uitzonderlijk authentiek uit, en bovendien voelt hij ook aan als echt eikenhout.

De Majestic-vloeren zijn behandeld met een unieke, waterafstotende HydroSeal-coating en zijn bijzonder waterbestendig. Ook Majestic-laminaat kan je dus perfect in keukens en badkamers leggen.


Massimo: pure, eikenhouten luxeDe indrukwekkende eikenhouten planken van de Massimo-collectie stralen pure luxe uit en zorgen er meteen voor dat je kamer er groter uitziet. Alle planken van de Massimo-parketvloeren werden zorgvuldig uitgekozen. De grote barsten en noten, die met de hand gevuld worden, creëren een rustieke en natuurlijke uitstraling.

Om die pure look nog beter tot zijn recht te laten komen en de vloer toch optimaal te beschermen tegen vlekken, zijn de Massimo-planken afgewerkt met extramatte olie of vernis. Massimo is beschikbaar in vier kleuren. De geoliede ‘Donkere Chocolade Eik’ en ‘Winterstorm Eik’ voelen zich thuis in elke interieurstijl. Het geverniste ‘Bevroren Eik’ en ‘Cappuccino Blond Eik’ zijn perfect voor fans van de meer klassieke of country-stijl.

ONTDEK ONZE BIG EFFECT COLLECTION OP BATIBOUW IN PALEIS 6

MEER INFORMATIE >

Aanverwante artikelen
2/02/2017