Go to content Go to search
Quick-Step Vinyl floors

Een laminaat vloer kopen

Waar kan ik laminaat kopen?

Heb je beslist om een laminaatvloer te kopen voor bij jou thuis? Laminaatvloeren zijn mooi en duurzaam en passen in bijna alle ruimtes. Maar waar koop ik deze het best aan: bij mijn lokale dealer of online?

Aankoop bij een Quick-Step-dealer in jouw buurt

Je wilt een laminaatvloer kopen maar je hebt nog niet beslist welk type? Of misschien heb je nog vragen die je graag beantwoord zag? In dat geval stellen we je voor om vóór je aankoop een bezoek te brengen aan je lokale Quick-Step-dealer. Zij zullen je helpen de juiste beslissing te nemen en je begeleiden met de nodige accessoires, zoals ondervloeren en plinten. Een dealer is ook een goede keuze als de plaatsing complexer is of als je de vloer liever niet zelf plaatst.

 

Zoek een dealer bij jou in de buurt

Quick-Step Laminate floors

Aankoop via de officiële Quick-Step webshop

Je weet precies welke laminaatvloer je wilt en je hebt er alle vertrouwen in om deze zelf te plaatsen met alle accessoires (ondervloer, plinten, enz.)? Dan is de Quick-Step webshop de eenvoudigste, snelste en meest geschikte manier van aankoop voor jou. Bestel de laminaatvloer van jouw keuze gewoon vanuit je comfortabele zetel en laat hem bij jou thuis leveren. Ben je nog niet zeker dat het laminaat van jouw keuze zal passen bij je interieur? Geen probleem: bestel eerst een sample om helemaal zeker te zijn.

 

Bezoek de Quick-Step webshop

Quick-Step Laminate floors

Neem deze 5 punten in overweging voordat je een laminaatvloer koopt

Wanneer je beslist of een laminaatvloer al dan niet bij je behoeften past, is het belangrijk dat bepaalde aspecten in overweging worden genomen:

  • Budget: ben je op zoek naar een authentieke houtlook, maar heb je het budget niet voor een echte houten vloer? Laminaat is het perfecte alternatief voor een warme en aantrekkelijke woning.

  • Plaatsingsmethode: Quick-Step laminaat kan gelijmd worden of zonder lijm geplaatst worden, dankzij het Uniclic-systeem. Het plaatsen is eigenlijk heel eenvoudig: in de meeste gevallen kan je het gewoon zelf doen!

  • Onderhoud: laminaat vraagt veel minder onderhoud dan een echte houten vloer. Gewoon regelmatig stofzuigen en reinigen met een vochtige dweil volstaat om hem in nieuwstaat te houden.

  • Duurzaamheid: Quick-Step laminaatvloeren zijn kras-, vlek- en in de meeste gevallen waterbestendig. Daarom zijn onze laminaatvloeren niet alleen geschikt voor woonkamers, maar ook voor ruimtes waarin mensen heel actief zijn, zoals de keuken.

  • Milieu: bij Quick-Step zorgen we voor de natuur. Onze vloeren zijn niet alleen geïnspireerd op de natuur, we streven er ook naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door met respect en waardering om te gaan met onze natuurlijke hulpbronnen. Daarom optimaliseren we voortdurend de inkoop van onze materialen, proberen we onze afvalberg zo klein mogelijk te houden, en investeren we in recycling.

Ontdek alle Quick-Step laminaat vloeren

Gerelateerde stories

Waar kan ik een vinylvloer kopen?

Je wilt genieten van de look van natuurlijk hout of steen en tegelijk van comfort, zachtheid, veerkracht en geluidsdemping? Vinyl is een mooie, duurzame en watervaste vloer die in alle ruimtes kan worden geplaatst, ook in keukens en badkamers. Maar waar kan ik hem het best kopen: online of bij een dealer?

#vinyl