De perfecte eerste indruk: een nieuwe vloer voor je gang

Een neiuwe vloer voor je gang

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met de juiste vloer in je inkomsthal verbluf je gasten van zodra ze binnenkomen. Hier lees je alvast enkele nuttige tips en tricks.

Een grootse inkomsthal

Sommige inkomgangen zijn klein en smal. Om het gevoel van een grootse hal te evenaren, kan je kiezen voor een lichtgekleurde vloer – uit de Laminaat- of Livyncollecties van Quick-Step bijvoorbeeld. Ook groeven hebben een grote impact op je interieur. Zo maakt een vloer zonder groeven je gang vlakker en gestroomlijnder, terwijl v-groeven een hal dieper doen lijken.

Kom binnen in stijl

Wil je als het ware een rode loper voor je gasten uitrollen, dan is Livyn luxevinyl van Quick-Step de ideale keuze. Met een stijlvol vinyldesign ziet straal je smaak en verfijning uit. Of wil je van je inkomsthal het summum van stijl maken? Ga dan voor een zwarte vloer, gecombineerd met muren in heldere kleuren.


Laat het licht binnen

Inkomgangen ogen soms donker. Je hebt niet altijd gloeilampen nodig om je hal op te lichten. Zo maakt een witte of beige vloer de ruimte al heel wat helderder. Ook vloeren met een design van licht eikenhout, esdoorn- of beukenhout zorgen voor een zonnig effect.

Benieuwd hoe een bepaalde vloer eruit zal zien in je eigen gang? Aarzel niet om de Floor Advisor van Quick-Step uit te proberen.

Top