De ideale vloer voor je thuiskantoor

Beeld je eens in … Binnen de minuut op het werk. Geen files. En je hoeft je niet te haasten of een parkeerplaats te zoeken. Klinkt verleidelijk, niet? Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor telewerk. Toch blijkt het niet zo makkelijk thuis een professionele omgeving te creëren. Enkele tips voor de ideale vloer helpen je alvast op weg.Step into my office

Bedenk, alvorens je thuiskantoor in te richten, of alleen jij er zal werken. Misschien krijg je wel klanten of collega’s over de vloer? Niets zegt meer “step into my office” dan een warme kantoorvloer. Kies de juiste laminaat-, Livyn- of parketvloer en voeg zo comfort en stijl toe aan je nieuwe, favoriete werkplaats. Niet onbelangrijk, want je zal er het grootste deel van je dag doorbrengen.

Maak je vloer werkbestendig

Geen kantoor zonder koffie en stoelen op wieltjes. Maar koffie wordt al eens gemorst en wieltjes laten soms strepen na op je vloer. Kies een onderhoudsvriendelijke vloer met beschermende afwerklagen – zoals Quick-Step Laminaat, Livyn en Parket. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vlekken, krassen of slijtage. Bekijk de ‘Veel gestelde vragen’ voor meer info over het gebruik van stoelen met wieltjes op Quick-Step vloeren.


Oost west, thuis best

Kantoren zien er soms kil en onaantrekkelijk uit. Maar met de juiste vloer en kleur kleed je je thuiskantoor warm en stijlvol aan. Zo maakt een vloer met een tikkeltje rood en oranje je kantoor al een stuk warmer en gezelliger, waardoor je in een rustgevende kamer kan werken. Meer inspiratie nodig? Lees hier tal van kleur- en interieurtips.
Top