Hoe repareer ik mijn laminaat- of parketvloer?

De kwaliteitsvloeren van Quick-Step kunnen tegen een stootje. Maar een ongelukje is gauw gebeurd. Gelukkig kan je je laminaat- of parketvloer ook op eigen houtje repareren. Quick-Step laat je stap voor stap zien hoe.

Quick-Step herstellingskit

Een praktische reparatiekit

Schrammen of kleine barstjes kunnen je laminaat- of parketvloer aantasten en de levensduur ervan danig inkorten. Lichte beschadigingen herstel je echter eenvoudig met Quick-Steps Reparatiekit, bestaande uit een smeltmes, een reinigingskam en verscheidene wasblokjes.

Lichte of zware schade

Met een van de zeven wasblokjes uit de Quick-Step Reparatiekit herstel je licht beschadigde vloerplanken in hun oorspronkelijke kleur. Bij zware schade kan het nodig zijn om een of meerdere planken te vervangen. Ook dat is een koud kunstje dankzij Quick-Steps gepatenteerde Uniclic- en Uniclic Multifitsystemen.


Kijk en leer

Een kras of barst in je vloer? Wacht dan niet tot het erger wordt en grijp in zodra je ze opmerkt. Bekijk de instructievideo over de Reparatiekit van Quick-Step en word in geen tijd een heuse doe-het-zelver. Twijfel je welke waskleuren de juiste kleur voor jouw vloer opleveren? Dan brengen deze kleurtabellen voor laminaat en parket zeker raad.

Top