Laminaat met een lederen look

Naast de authentieke uitstraling van een houten vloer, kan je laminaat ook gebruiken om een gewaagde lederen look creëren. Ontdek waarom die stijl misschien wel iets voor jou is.


Lustige lederen look

Topkwaliteit, een warme touch & feel, ongeëvenaard en uniek: laminaatvloeren met een lederlook combineren comfort en gezelligheid met een snuifje exclusiviteit en luxe. Met de juiste kleuren maak je van je interieur zelfs het toppunt van klasse. Geef je ogen maar de kost aan de lichte en donkere lederen tegels uit de Arte-laminaatcollectie van Quick-Step.

Voor durvers en doeners

Klaar om de bewandelde paden achter je te laten? Vloertegels met een lederen look zijn de ideale keuze voor wie eens iets compleet anders wil. Naast tal van warme, zachte kleuren vind je ze ook in de allergrootste maten. Met een lengte en breedte van 62,4 cm springen de lederen tegels van Quick-Step gegarandeerd in het oog. Perfect voor al je interieurtoepassingen!


Installatie in een handomdraai

Toon je graag dat je een handige Harry bent? Goed nieuws: dankzij het gepatenteerde Uniclic-systeem zijn Quick-Steps laminaatvloeren met een lederlook makkelijk te installeren. Je doet het in geen tijd zelf. En om te bewijzen dat de lederen tegels van de hoogste kwaliteit zijn, geeft Quick-Step je er 25 jaar garantie bovenop. Hebben we een deal?
Top