8,000 m² Largo laminaatvloeren van Quick-Step in Juventus Stadium

Op dinsdag 5 november is Turijn het decor van de spannende confrontatie tussen de Galacticos (Real Madrid) en La Vecchia Signora (Juventus). De wedstrijd maakt deel uit van de vierde speeldag van de UEFA Champions League en vindt plaats in het gloednieuwe Juventus Stadium. Naast sterren zoals Christiano Ronaldo en Andrea Pirlo, is die avond ook een glansrol weggelegd voor de 8.000 m² Largo laminaatvloer van Quick-Step in de lounges en restaurants van het nieuwe stadion.

RIP Delle Alpi

Stadio Delle Alpi in Turijn was tijdens de jaren 90 meer dan eens het toneel voor onvergetelijke sportmomenten. Voetbalclub Juventus kende een gouden decennium met onder meer twee titels in de Serie A en een eindoverwinning in de UEFA Champions League. In 2003 besloot de club om een nieuwe voetbaltempel te bouwen. Vijf jaar later begon de afbraak van het oude Delle Alpi en op 8 september 2011 opende het nieuwe Juventus Stadium zijn deuren.

Quik-Step viert mee

Architecten van dienst Hernando Suarez and Gino Zavanella gingen de uitdaging aan en ontwierpen een ultramodern stadion met 45.666 zitplaatsen. Samen met het clubbestuur kozen ze voor een look en feel die de grandeur en geschiedenis van de ploeg perfect weerspiegelen. De 8.000 m² Largo laminaatvloer van Quick-Step in de lounges, vergaderruimtes en restaurants van het stadion zorgden mee voor het indrukwekkende eindresultaat.

Largo laminaat vloeren

De brede planken van Quick-Step’s Largo laminaat geven de vergaderzalen en hallen in het stadion een extra gevoel van ruimte mee. Dankzij de beschermende Scratch Guard afwerkingslaag is de laminaatvloer perfect opgewassen tegen duizenden bezoekers per week. Het onderhoudsvriendelijke oppervlak maakt het opvegen van vuil of sporen van een zoveelste overwinningsfeestje een fluitje van een cent.


Top