Waarom een scheepsvloer in laminaat de beste keuze is voor je badkamerBij de keuze van een badkamervloer spelen niet alleen kleur en stijl een belangrijke rol. Stond je ooit stil bij het effect van vocht of verwarming op een vloer? De Lagune-collectie van Quick-Step gaat de uitdaging aan en geeft je badkamervloer de authentieke uitstraling van een scheepsvloer.

Spatbestendig

Vochtigheid kan de kern van een laminaatvloer doen opzwellen en zorgt op termijn voor slijtage bij eender welke vloer. De spatbestendige bovenlaag van Quick-Step’s Lagune-collectie biedt een uitstekende bescherming tegen de vochtige omstandigheden in een badkamer. Een rubberen antislipstrip tussen de scheepsdekplanken zorgt ervoor dat je niet uitglijdt wanneer je uit je douche of bad stapt.

Combineren met vloerverwarming

Een gezellig warme badkamervloer is een zaligheid voor je voeten. Wie de instructies nauwgezet opvolgt en de juiste ondervloer gebruikt, kan de laminaatplanken van de Lagune-collectie perfect combineren met de meest courante types van vloerverwarming.


Scheepsdeklook

De Lagune-collectie biedt een ruime keuze aan motieven en kleurvariaties, van grijze teak tot zwartgeverniste palissander. Wat ze gemeen hebben? De typische charme van een scheepsvloer. Met 25 jaar garantie op de laminaatvloeren, hebben je badeendjes een stijlvolle en zorgeloze toekomst voor zich.
Top