Uniclic-technologie voor laminaat - voor een snelle en makkelijke plaatsing

Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel, dankzij de bejubelde, gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit kliksystemen. Beide systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, gaan veel sneller en zijn steviger dan concurrerende systemen. Het maakt de plaatsing van je nieuwe vloer echt makkelijk, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer of onder een deur.

Uniclic

Logo Uniclic Multifit

Het gaat echt snel

Het Uniclic systeem is zo ontworpen dat je lange planken sneller en makkelijker dan ooit kunt plaatsen.

Het is echt makkelijk

Klik de planken gewoon samen op de manier die jij het handigst vindt. Je kunt de panelen onmogelijk beschadigen. Zelfs als je de planken later opnieuw wilt plaatsen, kun je ze met het Uniclic systeem zo nodig gemakkelijk losmaken en opnieuw plaatsen.

Links- of rechtshandig? Geeft niet

Je kunt in om het even welke hoek van de kamer je vloer beginnen plaatsen, het lukt altijd. Je kiest de richting waarin je werkt: van links naar rechts of omgekeerd. Uniclic is geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen.

Het is naadloos

Met Uniclic zijn open naden bijna uitgesloten. Dat helpt om je vloer schoon te houden, want vuil heeft praktisch geen kans om tussen de naden te geraken.

Het is perfect egaal

Omdat de tand perfect aansluit bij de groef, krijgen de panelen geen ruimte voor speling. Zo krijg je een vloer zonder hoogteverschillen, en dus zonder slijtage op de randen.

Het verhuist met je mee

Je verhuist? Geen probleem. Je kunt de vloer gemakkelijk demonteren en ergens anders opnieuw plaatsen. Het in en uit elkaar klikken van de planken is kinderspel. En na de nieuwe plaatsing is je vloer nog net zo duurzaam als eerst. Je voelt je meteen thuis.

Methode 1: wentel en klik

Klik de panelen gewoon langs de lange en de korte kant van de plank in elkaar.

Methode 2: horizontaal invoegen

Ideaal voor moeilijke hoekjes. Anders dan de meeste andere vloeren kun je Quick-Step planken ook horizontaal in elkaar voegen. Dit is van groot belang bij het plaatsen van de laatste rij panelen of op plaatsen waar wentelen moeilijk of onmogelijk is (onder deurlijsten of verwarmingselementen, bijvoorbeeld).

Methode 3: schuif en klik

Klik het paneel aan de lange kant op zijn plaats, schuif de korte kant van de plank tegen het vorige paneel en druk neer. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor en alleen beschikbaar met het Quick-Step Exquisa gamma.De video bekijken

Zie zelf hoe gemakkelijk je een Quick-Step vloer kunt plaatsen op onze plaatsingsvideo.

Top