Quick-Step nieuwigheden @ Batibouw 2013

Nieuw: Quick-Step Livyn

Ontdek Quick-Step Livyn... Een gloednieuwe vloerencollectie die de uitstraling van natuurlijk hout combineert met alle praktische voordelen van een synthetische vloer. Livyn vloeren stralen een warme sfeer uit. Ze nodigen je uit om op blote voeten te lopen. Hun uitstekende geluiddempende eigenschappen zorgen er bovendien voor dat je in alle rust en stilte van je nieuwe vloer geniet.

Nieuwe Quick-Step laminaatvloeren: Largo & Classic

Dé houtsoort voor 2013 en de komende jaren is eik. Eik vormt dan ook de basis van alle laminaatinnovaties en komt in veel gedaantes aan bod, van klassieke tot reclaimed eik designs. De reclaimed trend die zich dit jaar verder doorzet, kan gaan van een verweerde look met barsten, zaagsneden en nagelputjes tot een zachtere variant met een patine of afgebladderde verf. Voor het kleurenpalet van de nieuwe designs werd gekozen voor neutrale, zachte en tijdloze tinten. De juiste combinatie van dessin, kleur en structuur maken van deze nieuwe Quick-Step vloeren stuk voor stuk eye-catchers die de bestaande Quick-Step Classic en Largo collectie verrijken.

Nieuwe Quick-Step parketvloeren: Imperio, Variano & Villa

QuickStep introduceert dit jaar 3 nieuwe parketinnovaties die op en top natuur uitstralen en 1 voor 1 blikvangers zullen zijn in uw interieur! De planken zijn nog langer en breder met de nieuwe Imperio collectie, nog authentieker en innovatiever met de Variano collectie en nog romantischer en eleganter met het nieuwe patroon van 4 vloeren binnen de bestaande Villa collectie. Ervaar het authentieke, warme karakter van hout en de natuur met een Quick-Step parketvloer in je huis.


Fiets mee met Quick-Step en Renson!

Tijdens Batibouw 2013 pakken Quick-Step en Renson, beiden sponsor van het Omega Pharma – Quick-Step Cycling Team, uit met een sportieve actie.

Haal een cycling-kaart af op de stand van Quick-Step (Paleis 6 stand 219) of Renson (Paleis 4 stand 216 en Paleis 1 stand 115) of download ze hier en druk ze af.

Laat deze kaart op de stand afstempelen en ontvang onmiddellijk je cycling-gadget. Bovendien maak je ook nog kans op een VIP-pakket voor twee personen tijdens de Zesdaagse van Gent!

Top