Imperio parket van Quick-step in de prijzen op de House Beautiful Awards 2013

Op 24 oktober organiseerde het Britse interieur- en designmagazine ‘House Beautiful UK’ voor de tiende keer z’n jaarlijkse awardshow. Voor het achtste jaar op rij viel Quick-Step in de prijzen. In de categorie voor beste vloerbekleding sleepte de Imperio collectie de Silver Award in de wacht.


Quick-Step wins 2013 House Beautiful Award

Een nacht om nooit te vergeten

Met het Londens Science Museum op de achtergrond verwelkomde de awardshow van ‘House Beautiful’ dit jaar meer dan 500 gasten. Bovendien was deze tiende verjaardagseditie goed voor een recordaantal deelnemers in maar liefst 22 categorieën.

Zware tegenstanders

De Imperio collectie van Quick-Step was genomineerd in de categorie ‘Beste Vloerbekleding’ en nam het op tegen tal van toonaangevende merken. De parketvloerbekleding ging uiteindelijk met een welverdiende zilveren medaille aan de haal. Het panel van bekende juryleden, waaronder Jeff Banks, Sophie Conran en Oliver Heath, was sterk onder de indruk van de mooie, verweerde eikenvloeren en hun extralange en -brede planken.


Sterk gewaardeerd

Philiep Caryn (International Communication & Sponsorship bij Quick-Step) was in de wolken met de award: “Quick-Step gaat prat op innovatie en wil keer na keer topproducten lanceren. Ik vind het fantastisch dat onze inspanningen met deze award opnieuw worden erkend door één van de grootste Britse consumentenbladen op de huis- en interieurmarkt.”
Top