NIEUW: Quick-Step Livyn

Livyn


Ontdek Quick-Step Livyn... Een gloednieuwe vloerencollectie die de uitstraling van natuurlijk hout combineert met alle praktische voordelen van een synthetische vloer. Livyn vloeren stralen een warme sfeer uit. Ze nodigen je uit om op blote voeten te lopen. Hun uitstekende geluiddempende eigenschappen zorgen er bovendien voor dat je in alle rust en stilte van je nieuwe vloer geniet.

15 dessins verkrijgbaar

Livyn is een collectie van 15 comfortabele vloeren van topklasse. De dessins onderscheiden zich door een goed doordachte kleurenbalans, een textuur die de aanblik van de planken doet uitkomen, groeven die de afmetingen van de planken benadrukken en de charme van het houtpatroon versterken. Verkrijgbaar in een gevarieerd palet van 15 dessins, met kleuren en houttekeningen voor elke smaak.

100% waterdicht 

De heel slijtvaste Livyn vloeren zijn ook 100% waterdicht. Badkamers en keukens met een houtlook? Geen probleem met Livyn. Dankzij elegante afmetingen van de planken, mooie decors, passende oppervlaktetexturen en innovatie randafwerkingen scheppen de dessins van Livyn een prachtig effect.

Ontdek waarom je van de nieuwe Quick-Step Livyn vloeren zult houden

Top