Quick-Step Livyn steelt de show in Ice Show

Van 27 november tot eind december 2013 schittert Livyn Luxevinyl van Quick-Step tussen de sterren van ‘Ice Show’, een Franse ijsschaatswedstrijd voor beroemdheden van eigen bodem. Studio 89, het productiehuis van de publieke omroepzender M6, koos Quick-Step als officiële vloerpartner.


Vloerpartner van de sterren

Vertaal de succesformule van ‘Sterren op de Dansvloer’ naar de ijsbaan en je krijgt ‘Ice Show’. Terwijl de beroemdheden strijden om eeuwige roem, biedt Quick-Step hen het comfort dat ze verdienen. Studio 89 rustte de oefenruimte uit met maar liefst 240 m² Luxevinyl. De klassieke eikenplanken – uit de Livyn Essential Click V4 collectie van Quick-Step – geven de repetitiekamer een stijlvolle sterrenlook.

Een vertrouwd gezicht

Naast Quick-Step Livyn maakt nog een ander vertrouwd gezicht zijn opwachting in ‘Ice Show’. Voormalig Quick-Step-wielrenner, en meervoudig bolletjestruiwinnaar in de Tour de France, Richard Virenque besloot zijn fiets in te ruilen voor een paar schaatsen. In deze sneak-peakvideo ontdek je zijn baanbrekende escapades op het ijs.


Oefening baart kunst

Of je nu je dansmoves oefent of repeteert met je band: perfectie gaat niet over een nacht ijs. Zoek je een vloer die al dat repetitiegeweld aankan? De vinylvloeren van Quick-Step voelen warm en zacht aan, zijn gemakkelijk te onderhouden én volledig krasbestendig. Kortom: de ideale keuze voor een comfortabele oefenruimte.

Wil je Quick-Steps Luxevinyl in actie zien? Kijk dan zeker elke woensdag naar ‘Ice Show’ op M6. Quick-Step duimt alvast voor Richard Virenque!

Top