1.000 vierkante meter Lagune-laminaat in exclusief Frans hotel

Een gezellig adresje in het zuidwesten van Frankrijk? Neem eens een kijkje bij Le Grand Hôtel de la Plage in Biscarrosse: zon, zee … en 1.000 m² Lagune-laminaat.


Quick-Step Lagune laminate in the Grand Hotel de la Plage

Als god in Frankrijk

Het departement de Landes in zuidwest-Frankrijk is een populaire vakantiebestemming. Met historische dorpjes, ongerepte natuur en zonnige stranden heeft de streek voor elk wat wils. Je komt er tot rust en vergeet er even de dagelijkse drukte van thuis. In Biscarrosse, een klein dorpje met niet meer dan 13.000 inwoners, kan je overnachten in Le Grand Hôtel de la Plage. Het hotel ademt rust uit en ligt vlak aan zee, maar ook het stijlvolle interieur vormt een belangrijke troef.

Lagune

Toen het architectenbureau Bupa Architecte gevraagd werd om Le Grand Hôtel de la Plage opnieuw in te richten, koos het voor een unieke stijl. De bedoeling was om de kamers een coherent geheel te laten vormen met de nabije oceaan. De Lagune-laminaatvloeren van Quick-Step speelden een centrale rol in dit concept.
Quick-Step Lagune laminate in the Grand Hotel de la Plage

Scheepsvloeren

De Lagune-vloeren geven de gezellige hotelkamers de authentieke charme van een scheepsdekvloer. Met het strand op een zucht van het hotel, vormt deze houten look een ideale aanvulling op het interieur. Dankzij een spatbestendig oppervlak en speciale rubberen antislipstrips hoeven gasten zich bovendien geen zorgen te maken over vlekken of het gevaar op uitglijden wanneer ze terugkeren van een verfrissende duik in de oceaan.
Top