Drie keer check: "strakke vorm, eenvoudig te plaatsen & topkwaliteit”

Toen Sylvie op zoek ging naar een nieuwe vloer startte ze meteen op de juiste plaats: bij de Floor Advisor van Quick-Step. “We hadden al een duidelijk beeld in ons hoofd, maar de vloer effectief kunnen zien in ons interieur maakte het kiezen veel makkelijker.”

Na wat experimenteren kozen Sylvie en haar man voor de witteplanken-vloer uit de Impressive Ultra-reeks. “Om ons strak interieur door te trekken kozen we voor een witte designvloer. Het laminaat loopt door in alle kamers, wat een heel ruimtelijk gevoel geeft.”“We beslisten ook om de vloer volledig zelf te leggen. Het Uniclic-systeem is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat we op een dag klaar waren!”

Toekomstproof

“Met twee kinderen in huis is het ook belangrijk dat onze nieuwe vloer niet te fragiel is”, vertelt Sylvie. “Gelukkig hecht Quick-Step veel belang aan een vloer die tegen een stootje kan.” Quick-Step Laminaat wordt standaard afgewerkt met een efficiënte Scratch Guard-laag, die je vloer tot tien keer beter tegen krassen beschermt. De Impressive Ultra-reeks wordt bovendien gekenmerkt door lange, brede en extra dikke waterafstotende planken.

Wist je trouwens dat je tot 25 jaar garantie krijgt op alle laminaatvloeren?

Wil je ook snel werk maken van een nieuwe vloer in huis? Start bij onze handige Floor Advisor!

Gerelateerde Stories
17/11/2015
3/12/2015
14/11/2015
Top