5 redenen waarom u van Quick-Step vinylplanken zal houden


Een vinylvloer staat bekend om zijn warme en zachte uitstraling, maar heeft nog tal van extra voordelen.Ontdek alle vinylvloeren >


1. Geplaatst in een handomdraai

Dankzij het handige kliksysteem van Uniclic pas je de vinylvloer zo in elkaar. Duur gereedschap aankopen hoeft bovendien niet: het Uniclic-systeem helpt je om de planken handmatig in elkaar te klikken. Kortom: voor wie het zichzelf niet al te moeilijk wil maken, is vinyl de ideale oplossing.


2. Altijd warme voeten

Veel mensen lopen - zowel ’s zomers als in de winter - graag op blote voeten rond binnenshuis. Dat leidt echter vaak tot koude voeten. Een vinylvloer is de perfecte oplossing: die voelt warm aan en is zelfs zacht om op te lopen. Alleen maar voordelen voor de blotevoetenlopers onder ons!

3. Makkelijk in onderhoud

Ook op vlak van onderhoud biedt vinyl veel voordelen. De vloer is namelijk stofwerend en watervast/bestand tegen water. Het volstaat om regelmatig te stofzuigen of te dweilen om je vloer lange tijd mooi te houden.


4. Overal welkom

Een vinylvloer kan je in elke kamer van je huis gebruiken. Het is een vuilafstotende vloer die echt jaren meegaat, en die je zelfs in een natte omgeving kan plaatsen.

5. Stevige duurzaamheid

Een vinylvloer is sterk en duurzaam. Dankzij de toplaag van deze vloer kan hij behoorlijk wat druk aan, zodat ze ideaal zijn voor intensief gebruikte ruimten.

Helemaal overtuigd? Vind dan snel je droomvloer met onze handige FloorExplorer!

 

Ontdek alle vinylvloeren >

 

Quick-Step Vinyl Livyn flooring, Balance

Gerelateerde Stories
21/11/2017
8/02/2017
25/11/2015
Top