Kies je droomvloer met de Floor Advisor

De ideale vloer kiezen voor je kamer is niet altijd eenvoudig. Tenslotte zal die een belangrijk deel van je interieur worden, de vijfde muur in de kamer. Om die keuze makkelijker te maken ontwikkelde Quick-Step de ‘Floor Advisor’. Met deze handige en gebruiksvriendelijke tool krijg je onmiddellijk een goed beeld van hoe een nieuwe vloer er in jouw woning zal uitzien.

De Floor Advisor helpt je een keuze te maken. Een keuze die vaak niet vanzelfsprekend is want er zijn ontelbare mogelijkheden (materiaal, kleur …). Aan de hand van enkele handige functionaliteiten kom je tot een weloverwogen keuze:

Kies een kamer

Eerst en vooral selecteer je een kamer en interieurstijl die nauw aansluit bij jouw ruimte. Vind je niet onmiddellijk een passend interieur? Geen zorgen, je kan ook eenvoudig je eigen foto uploaden om mee te experimenteren!


Kies de gewenste kleuren

Van zodra je een kamer hebt gekozen, pas je deze gemakkelijk aan op basis van jouw wensen. Zo bepaal je o.a. de kleuren van de muren en de meubels. Het is zelfs mogelijk om virtueel te behangen.

Kies een vloer

Ziet je interieur op de Floor Advisor er helemaal uit zoals gewenst? Dan kan je starten met het bepalen van de ideale vloer. In één oogopslag zie je meteen hoe jouw kamer er zal uitzien met een Quick-Step laminaat-, parket- of vinylvloer.


Kies een sfeer

Wil je ook een preview van hoe je vloer er zowel overdag als ’s avonds zal uitzien? Met één klik pas je snel de sfeer aan aan het juiste moment van de dag aan.

Heb je jouw droomvloer gevonden? Alle details staan voor je klaar!

Gerelateerde Stories
17/11/2015
26/10/2015
14/11/2015
Top