Zet een stapje in de toekomst met Quick-Steps Virtual Floor Styler

Van 26 februari tot 8 maart gooit Quick-Step hoge ogen op Batibouw, de grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs van België. Want daar maakt de ‘Virtual Floor Styler’ zijn grote debuut. Kom eens langs en ontdek een fonkelnieuwe manier om je ideale vloer te vinden.

Unieke technologie

Met de Virtual Floor Styler maakt Quick-Step gebruik van de meest recente ‘Oculus DK’-technologie: via een VR-bril dompelt die je onder in een gesimuleerde omgeving die er zeer realistisch uitziet. Het resultaat is een unieke 3D-ervaring waarmee Quick-Step je toelaat om welke vloer dan ook te selecteren en te projecteren in een levensecht interieur.

Maar daar blijft het niet bij: via de tool kan je ook rustig door de virtuele kamer slenteren, inzoomen en de ene vloer na de andere de revue laten passeren. En dat alles terwijl je naar hartenlust rondstapt. Een beetje als binnenwandelen in een brochure die tot leven komt!

Inspiratie zonder grenzen

Waarom Quick-Step zo’n baanbrekende tool lanceert? Omdat het de ideale manier is om te bepalen of een vloer past bij je huis, inrichting en persoonlijke stijl. “Zo kunnen we mensen inspireren en helpen om zich hun huis in te beelden met een gloednieuwe vloer erin”, vertelt Tim Hennin, International E-Marketing Manager bij Quick-Step.

“Onze Virtual Floor Styler is uniek in de vloerindustrie”, voegt Tim toe. “Mensen zullen zich zekerder voelen over hun aankoop. Geen getwijfel meer, en ook geen spijt achteraf!”

Probeer het zelf

Kan je niet wachten tot de Virtual Floor Styler zijn eigen plekje krijgt in onze showroom in Wielsbeke? Wees er dan als de kippen bij om de tool uit te proberen op Batibouw. Je vindt er Quick-Step in hal 6 aan stand 219. Tot dan!
Top