Veel volk over de vloer straks? Zo bescherm je je vloer het best!

De feestdagen staan vlak voor de deur, en dat betekent dat er veel volk over de vloer komt. Heel letterlijk zelfs. Maar hoe kan je je vloer het beste beschermen tijdens kerst?


Hou het netjes

Ongewild brengen je gasten vuil mee naar binnen via hun schoenen. Hou dat zoveel mogelijk binnen de perken. Je kan dit voorkomen door een mat of dweil aan de voordeur te leggen. Zo zorg je ervoor dat het vuil en nat van hun schoenen niet op jouw vloer terechtkomt.

Iets gemorst? Meteen opvegen! Het kan gebeuren dat er wat champagne of wijn op de grond valt, wat geen ramp is. Veeg wel alles zo snel mogelijk op om vlekken te voorkomen

Gebruik bescherming

Tafels en stoelen zullen op kerstavond veel verschoven worden. Dat is op zich geen ramp, aangezien onze laminaat- en vinylvloeren krasbestendig zijn dankzij onze Scratch Guard. Maar voorkomen is beter dan genezen. Je kan bijvoorbeeld beschermviltjes onder de stoelen en tafels plaatsen, en zo nog lang(er) van je vloer genieten.

Op andere plekken kan je voor de feestavond wat kleine tapijtjes leggen, bijvoorbeeld aan de spoelbak in de keuken, rond de salontafel, onder de zetel … Zo bescherm je je vloer beter op plaatsen waar het sneller vuil wordt.

Geïnteresseerd in meer nuttige tips? Ga naar onze onderhoudspagina.

Gerelateerde Stories
30/11/2015
26/11/2015
3/12/2015