Haal het beste uit de lente

Ondanks de maartse (sneeuw)buien kunnen we stilaan beginnen vooruitblikken naar de zomer. Op zo’n laatste winterse dag mag het binnen best nog gezellig zijn, maar tegelijk voel je ook de drang om een nieuwe frisse wind door de woning te laten waaien. Een grote schoonmaak, wat meubels verplaatsen, enkele nieuwe accessoires in het interieur … je voelt het vast al kriebelen om de zon en veel licht in huis te halen.

Kleurrijk en zacht

Met de lente kom je al snel bij lichte, heldere en zachte kleuren terecht. Grasgroen, zonnegeel, lichtblauw … het zijn kleuren die meteen de juiste sfeer scheppen. In combinatie met hout wordt het natuurlijke lentegevoel bovendien nog versterkt.

Een nieuwe vloer of kleurrijk behangen / verven behoort tot de mogelijkheden, maar ook lentedecoratie helpt je al goed op weg naar het lentegevoel. Haal wat frisse bloemen en een paasboom in huis, geef je sofa een opfrisbeurt met nieuwe kussenovertrekken, of vul de fotokaders met zomerse foto’s.

Benieuwd hoe deze vloeren er bij je thuis zouden uitzien? Laad een foto van je kamer op in onze Floor Advisor en je tovert meteen het lentegevoel tevoorschijn in je interieur! Check ook zeker ons Pinterestbord!

Zachte tinten met matte eik

Parket

Lentelichtheid met lichte eik

Laminaat


Natuurlijk zomers met natuureik

Parket

Kleurrijk contrast met oude eik

Laminaat

Gerelateerde Stories
9/03/2016
Top