Creëer je eigen paleis met extra grote parketplanken

Wil je een majestueus interieur dat tegelijk niet aan thuisgevoel inboet? Dan zijn extra grote vloerplanken – met hun koninklijke look – zeker iets voor jou.De warmte van houten vloeren

De juiste vloer kiezen is essentieel om een gevoel van thuiskomen in je interieur te verzekeren. En laat een warme, gezellige woonsfeer nu net één van de sterke kanten van parketvloeren zijn! Parket staat bovendien op tal van manieren garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Pracht en praal

Dankzij hun uitzonderlijke formaat bieden brede parketplanken je een resem designvoordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ongeziene dieptegevoel dat ze toevoegen aan een kamer? Niet groots genoeg? Leg je vloerplanken in de juiste richting voor dat tikkeltje meer.

Misschien schrikt de gedachte dat je deze extra grote planken zelf moet installeren je af? Daar is geen reden toe! De grote planken maken het installatieproces eigenlijk makkelijker.


Een authentieke look die nog jaren blijft

Imperio-parketplanken ademen vakmanschap. Elk kleine designdetail draagt dan ook bij aan hun authentieke look. De subtiele naden op de vier vlakken van de plank voegen bijvoorbeeld een gevoel van grandeur toe. Bovendien krijg elke plank een ultrabeschermende en slijtbestendige toplaag, en worden de planken afgewerkt met een matte vernislaag of natuurlijke olie. Het resultaat? Kwaliteit die blijft. Imperio-planken vormen de perfecte ‘finishing touch’ voor je interieur en zijn beschikbaar in tal van kleuren. Met alle designopties van dien!

Zijn extragrote parketplanken iets voor jou? Gebruik de Quick-Step Floor Advisor en ontdek het effect van Imperio-vloeren in je eigen interieur.

Top