Quick-Step Parket: vloeren die matchen met je stijl en interieur

Interieurspecialisten hebben het wel eens over de vloer als ‘vijfde muur’. Daarmee verwijzen ze naar het enorme effect van een vloerbekleding op de look & feel van een ruimte. Hou je bijvoorbeeld van de natuurlijke uitstraling van hout, dan kom je haast automatisch bij parket uit. Maar waar hou je het best nog rekening mee als je een parketvloer wil die past bij jou, je leef- en woonstijl?Veeleisend zijn mag

Natuurlijk wil je niet alleen een vloer die er mooi uitziet; hij moet ook tegen een stootje kunnen. In de hal en keuken moet je vloer bijvoorbeeld bestand zijn tegen veel beloop. Heb je kinderen, dan is je slaapkamerparket liefst zo stil mogelijk. En in de leefruimte moet je er volop op kunnen leven, zonder dat je je planken om de paar jaar moet behandelen.

Veelzijdig op elk vlak

Die eigenschappen vind je stuk voor stuk terug in het samengesteld parket van Quick-Step: al deze vloeren zijn even duurzaam, stil, stabiel en vormvast. Tussen de verschillende houtsoorten, afwerkingen en kleuren vindt iedereen zijn gading, van zachte en romantische tot warme en karaktervolle vloeren (zoals de Variano-collectie).


Grootse plannen voor grotere ruimtes

Wil je een ruimtegevoel creëren, kies dan voor lange planken met een uitgesproken groef aan de langste kant. In het samengesteld parket van Quick-Step geven vooral de Palazzo- en Castello-collecties een gevoel van diepte. Bij de Imperio versterken de naden aan de vier zijden van de plank het ruimte-effect. Een levendig, contrastrijk houtpatroon zoals dat van de Villa-vloeren brengen een kamer tot leven en hebben ook een verruimend effect.

Gemakkelijk te installeren

Niet alleen onderhoudsgemak kenmerkt onze vloeren; dankzij het Uniclic Multifit-kliksysteem is ook de installatie kinderspel. Anders dan bij andere parketvloeren, kan je na de installatie meteen van je Quick-Step parket genieten. Ontdek nog meer redenen waarom je van je nieuwe Quick-Step vloer zal houden.

De smaak te pakken?

• Ontdek al onze parketvloeren in één oogopslag.

• Droom weg bij enkele inspirerende interieurs: selecteer op kamertype of interieurstijl.

Gerelateerde Stories
10/12/2012
9/10/2013
4/10/2013
7/12/2012
15/11/2012
15/10/2012
Top