Quick-Step parket: samengesteld hout met een authentieke finish

Wat zijn de eerste dingen waarop je let als je op zoek gaat naar een passende houten vloer voor je woning? Vooral de kwaliteit van het hout en de afmetingen van de planken worden eerst onder de loep genomen. Volkomen terecht, maar wat velen vergeten, is dat ook de afwerking bepalend is voor de look en feel van een ruimte. De finish van je parketvloer zorgt er mee voor dat je interieur warm en karaktervol, licht en verfijnd, romantisch of net fris en modern oogt.

Originaliteit zit vaak in de details, en dat is zeker ook het geval voor parketvloeren. Verweerde randen, gebarsten knopen, zaagsneden en kleurvariaties brengen je vloer tot leven. Ze geven een nieuwe dimensie aan elk type interieur. Wat Quick-Step parket zo anders maakt dan alle andere samengestelde plankenvloeren, is de feilloze combinatie van een natuurlijke houtuitstraling en een hoogwaardige afwerking waarvoor puur vakmanschap vereist is.


Geborsteld oppervlak

Quick-Step Parquet brushed structure

Quick-Step spaart kosten noch moeite om tot de perfecte finish te komen. Een geborsteld oppervlak maakt van de houten vloeren echte blikvangers, met mooie houtbloemen en een duidelijke nerfstructuur. In combinatie met een wit geolied oppervlak en een helder interieur zorgen deze geborstelde planken voor een zachte, romantische en uitnodigende sfeer.

Zaagsneden

Quick-Step Parquet sawcut structure

Zichtbare zaagsneden herinneren aan het vakmanschap dat achter de vloeren schuilgaat en benadrukken het natuurlijke karakter van het hout. Neem nu Quick-Steps grijze Imperio-planken: de voelbare zaagsneden wekken een gevoel van pure klasse en grandeur op.

Verouderd effect: verweerde randen

Quick-Step Parquet crafted structure

Ons verweerde parket heeft de authentieke uitstraling van houten vloeren die de tand des tijds prachtig hebben doorstaan. Kleine inkepingen en verweerde randen in de lengte van de planken geven karakter en pit aan je parketvloer.

Verouderd effect: doorleefde look

Quick-Step Parquet timeworn structure

Een authentieke look met schuin aflopende, verouderde randen doet denken aan parketvloeren uit lang vervlogen tijden. Je kan je zo voorstellen hoe een meester-timmerman ooit het hout zorgvuldig tot vloerplanken schaafde.

Wat is jouw favoriete finish?

Bekijk al onze parketvloeren.

Gerelateerde Stories
10/12/2012
Top