Waarom je het best voor klikparket kiestEen vloer installeren hoeft geen zwaar karwei te zijn. Of je nu een professional inhuurt of zelf de handen uit de mouwen steekt, dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-systeem van Quick-Step, leg je je parketvloer in een ‘klik’.

Snel en simpel

Met de Uniclic Multifit-technologie plaats je lange houten planken gemakkelijk en tot 30% sneller dan traditionele planken. Bovendien hoef je – dankzij de afwerking met een extra beschermlaag – je parket na plaatsing niet meer te oliën of in de was te zetten. Klik je planken samen en geniet meteen van je nieuwe vloer.

Vlak en strak

Oneffen vloeren bieden niet alleen weinig comfort, ze verslijten ook sneller – vooral aan de randen. Met Uniclic Multifit maak je definitief komaf met hoogteverschillen en zorg je dat je vloerpanelen niet verschuiven. De tand van elke vloerplank sluit perfect aan op de groef van de volgende. Zelfs als je verhuist en je vloer met je meeneemt, blijft hij steeds perfect egaal.


Doeltreffende methodes

Installeer je parketvloer met een ‘klik’, in elke situatie. De planken omlaag inschuiven, diagonaal wentelen of horizontaal invoegen: kies zelf de methode die voor jou het best werkt. In deze instructievideo over het gebruik van Uniclic Multifit voor je parketvloer ontdek je alvast alle installatietechnieken van Quick-Step.

Top