Zo maak je je Quick-Step parketvloer schoon

Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn, dankzij hun vooraf aangebrachte beschermingslaag. Je kunt ze gewoon droog reinigen met de Quick-Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de microvezeldoek een beetje vochtig maken.

Zo houd je je gelakte of geoliede vloer schoon

We raden aan dat je de houten vloer droog schoonmaakt met de Quick-Step microvezeldoek. Af en toe kun je ook een lichtjes vochtige doek gebruiken.

Quick-Step Onderhoudskit

De Quick-Step Clean kit is praktisch en makkelijk te gebruiken. Hij omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en het Quick-Step schoonmaakproduct. Je kunt de doek droog of lichtjes vochtig gebruiken.

Quick-Step Hardwood Cleaning set

 

Ook apart verkrijgbaar:

  • Quick-Step Cleanmop 
  • Quick-Step Schoonmaakproduct 750 ml 
  • Quick-Step Schoonmaakproduct 2 l

Zo onderhoud je je geoliede vloer

Als je je Quick-Stem geoliede vloer van in het begin goed verzorgt, blijft hij jarenlang mooi en vermijd je heroliën. Maak de vergelijking met je handen: je wast ze regelmatig, maar dat droogt ze uit. Een goede handcrème beschermt ze.

Quick-Step Oil Care

Quick-Step Oil Care beschermt en onderhoudt je vloer, voorkomt dat hij er uitgedroogd en dof gaat uitzien, en helpt zijn oorspronkelijke schoonheid te herstellen.

Tip: als je je vloer elke week met Quick-Step schoonmaakproducten reinigt, moet je eenmaal per maand Quick-Step Oil Care gebruiken. Als je de vloer om de twee weken schoonmaakt, moet je Quick-Step Oil Care om de 2 maanden gebruiken.

Quick-Step Hardwood Cleaning set

Zo geef je je geoliede houten vloer een intense verzorging

Voor geoliede houten vloeren die intens onderhoud en reparatie nodig hebben, kun je de Quick-Step onderhoudsolie gebruiken.

Quick-Step onderhoudsolie

Gebruik voor een intens onderhoud en reparatie om de 6-12 maanden Quick-Step onderhoudsolie.

Opmerking: Quick-Step Oil Care en onderhoudsolie worden alleen voor geoliede parketvloeren gebruikt. Gelakte vloeren hebben na de plaatsing geen bijkomende verzorging nodig - je moet ze alleen maar regelmatig schoonmaken. Als je twijfelt of je vloer wel of niet geolied is, kijk je gewoon even in de Quick-Step parketbrochure of op de website.

Zo repareer je je houten vloer

Kleine beschadigingen, zoals deukjes of krasjes, kun je met de Quick-Step Reparatiekit makkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de kleur van je beschadigde planken bij met een (of een combinatie) van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle Quick-Step kleuren te dekken.

Quick-Step Reparatiekit

Deze speciale Reparatiekit bevat een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was om alle vloerkleuren te dekken.

Top