Quick-Steps vinyl installeren op je trap

Op zoek naar een praktische oplossing om een vloer op je trap te installeren? Met de vinylvloeren van Quick-Step is het kinderspel!


Altijd een match

Wil je een nieuwe bekleding voor je trap? Eén die bovendien ook perfect bij je vloer past? Klassiek of hedendaags, steek- of wenteltrappen, met of zonder bordessen: de vinylplanken van Quick-Step mag je op elk type trap gebruiken. Slechts één voorwaarde: je hebt er gelijmde planken voor nodig. Bovendien heb je keuze uit een uitgebreid en praktisch aanbod vinylprofielen om alles netjes af te werken!

Gemaakt om te blijven

De vinylvloeren van Quick-Step staan garant voor een vlotte installatie: de planken zijn makkelijk te snijden en af te stemmen op de lengte en breedte van je traptreden. En ook al is het flinterdun, vinyl blijft erg duurzaam en sterk dankzij verschillende beschermlagen. Zo kan je hele gezin zonder zorgen de trappen op- en aflopen. Bovendien zijn vinylvloeren ook makkelijk schoon te maken: niet onbelangrijk als je een lastige wenteltrap moet poetsen.


Een fluitje van een cent

Je trap met vinyl bekleden, is niet alleen erg betaalbaar, maar ook heel simpel! Ben jij de handigste thuis? Dan installeer je de vloer zonder problemen helemaal zelf! Geen geboren klusjesman? Dan vraag je toch gewoon een professional om je vloer te installeren.