Snel en eenvoudig je vloer plaatsen met klikvinyl


Een volmaakt effen vloer plaatsen kost veel oefening, het juiste gereedschap en – vooral – kwaliteitsvolle vinylplanken of –tegels. Het gepatenteerde Uniclic-systeem van Quick-Step helpt je aardig op weg. Dankzij het stevige tand- en groefsysteem plaats je je Livyn luxevinylvloer in een handomdraai.

Voorbereidend werk

Wie een vinylvloer wil plaatsen, kan niet om enkele voorbereidende stappen heen. Zo is het aangewezen vinylplanken minstens 48 uur op voorhand te laten acclimatiseren in de kamer waar je ze wil plaatsen. Daarnaast zorg je er ook best voor dat je je vloer op een perfect egaal oppervlak legt. Stop gaatjes en groeven, en kies voor de juiste ondervloer. De ondervloer van Quick-Step, een absolute must bij klikvinyl, vormt je garantie op een ultrastabiele basis.

Uniclic

Vinylvloeren kunnen ofwel verlijmd, ofwel zwevend geplaatst worden. De Essential V4 Livyn luxevinylvloeren van Quick-Step zijn nu beschikbaar met het Uniclic-plaatsingssysteem. Met dit alom geprezen systeem plaats je je vinylplanken eenvoudig, snel, en zonder dat er lijm bij komt kijken.


Quick-Step en vinyl: dat klikt

Meer weten over de voordelen van klikvinyl? Op de website van Quick-Step vind je een leuke video over hoe je vinylvoeren zwevend plaatst. Je ziet in detail hoe Uniclic garant staat voor een snel en zorgeloos resultaat. Dankzij deze innovatieve technologie geniet je in geen tijd van je droomvloer. Veel succes!

Top