Wat als je vinylvloer omhoog komt

Als de ruimte tussen de muur en de vloer kleiner is dan 2 millimeter heeft je vinylvloer niet voldoende ruimte om zich aan te passen aan temperatuursverschillen in de kamer en kan ze wat omhoog komen. Maar ook daar is een oplossing voor.

Verwijder voorzichtig de plint ter hoogte van de plank die omhoog krult. Controleer of die plank effectief te dicht tegen de muur ligt.

Snij vervolgens een stukje van het uiteinde weg, tot je een vijftal millimeter overhoudt. Geraak je er niet bij met een mes? Dan biedt de multitool soelaas. Snij bij indien nodig. Daarna kan je de plint netjes terug hangen en is je vloer weer de perfect vlak.

Bekijk de video

Ook interessant:


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk