Waarom je gek zult zijn op eiken vloeren

Waarom je gek zult zijn op eiken vloeren


Eik is zonder enige twijfel een van de populairste materialen voor vloerbekleding. Als symbool van stevigheid en verfijning zijn eiken vloeren door miljoenen mensen geliefd omwille van hun elegante uitzicht, verbluffende duurzaamheid en tijdloosheid. En ‘tijdloos' bedoelen we hier werkelijk in alle betekenissen van het woord: een eiken vloer blijft niet alleen altijd in de mode, maar is ook ontworpen om tientallen jaren mee te gaan.

Daardoor kan een eiken vloer ook een ernstige toegevoegde waarde voor je huis betekenen. Voeg daar nog een heleboel uiteenlopende kleuren en stijlen aan toe, en je begrijpt waarom eik een solide investering is — zowel financieel als op het vlak van stijl.

Bekijk alle eiken vloeren

Waarom je gek zult zijn op eiken vloeren ...

Quick-Step eiken vloeren, onbegrensde keuze

Onbegrensde keuze

Eiken vloeren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en met verschillende afwerkingsopties (zaagsneden, hand-geschraapt, verweerd, teruggewonnen, gerookt) en patronen. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat je je vloerbekleding ook makkelijk aan de stijl van je interieur kunt aanpassen. Als je gek bent op het uitzicht van eik, maar je bent op zoek naar iets budgetvriendelijker, bekijk dan zeker eens onze vloerbekledingsopties in laminaat en vinyl die het uitzicht van natuurlijke eik hebben.

Quick-Step eiken vloeren, scratch guard

Grote duurzaamheid

Hardhouten vloerbekleding in eik gaat vele jaren mee dankzij haar grote hardheid en slijtvastheid. Kies je voor een laminaat- of vinylvloer met een eikdessin, dan profiteer je van de unieke Scratch Guard™ technologie van Quick-Step. Deze unieke bovenlaag biedt superieure bescherming tegen slijtage en krassen.

Quick-Step eiken vloeren, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Houten vloeren zijn snel en eenvoudig om schoon te houden. Doordat alle hardhouten (eiken) vloeren van Quick-Step afgewerkt zijn met hoogwaardige olie of vernis, hebben ze slechts een minimum aan onderhoud nodig. Verkies je iets dat zelfs nog makkelijker te onderhouden is? Onze vloerbekleding in vinyl en laminaat met het uitzicht van natuurlijke eik zorgt voor de ultieme gemoedsrust en biedt uitstekende bescherming tegen water.

Quick-Step eiken vloeren, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

De vermaarde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen zorgen ervoor dat een eiken vloer snel en makkelijk te plaatsen is. Nagels of lijm zijn niet nodig: een simpele klik volstaat.

Quick-Step eiken vloeren, een slimme inverstering

Een slimme investering

Door haar tijdloosheid en extreme duurzaamheid is hardhouten vloerbekleding in eik een uitstekende investering. Quick-Step biedt zelfs 20 jaar garantie op vinyl, 25 jaar op het meeste laminaat en levenslange garantie op hout.

Bekijk alle eiken vloeren

Vind je favoriete eiken vloer:

Bekijk een 'Preview' >

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk