Go to content Go to search
zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Zwarte laminaatvloer

Vind de vloer van jouw dromen

De keuze van het type vloerbedekking is een zeer belangrijke beslissing, omdat de rest van je decoratieve keuzes ervan zal afhangen. Daarom is het belangrijk om te weten welke opties je hebt en wat het beste bij je smaak past. Ontdek de zwarte Quick-Step laminaatvloer en alle eigenschappen die deze vloer tot een van de populairste laminaatvloeren maakt.

Een moderne look met zwart laminaat

Zwarte laminaatvloeren zijn een van de meest gewilde vloeren, omdat ze je kamer een opmerkelijk moderne look kunnen geven. De kleur zwart heeft een krachtig effect en gaat vrijwel samen met elke andere kleur. In combinatie met intense kleuren, creëer je met een donkere vloer een bijzonder contrast. Kleurrijke designobjecten en meubelen zullen opvallen en metaalkleuren kunnen bijdragen aan een chic en stijlvol interieur dat klasse en smaak uitstraalt. Zwart en wit is dan weer de ultieme klassieke combinatie. Zet deze twee tegenpolen tegenover elkaar en je creëert meteen een interessante ruimte, zoals je inkomhal of badkamer. Misschien ook eens in je keuken proberen?

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Ontdek onze zwarte laminaatvloeren

Zwart laminaat leggen

Zwart laminaat leggen is een goed idee in een ruimte waar je een luxueuze en een elegante sfeer wilt creëren. Dat kan op meerdere plaatsen in je woning. Daarnaast staat donker laminaat ook chic in winkelpanden en restaurants. Net zoals andere producten in ons gamma, is laminaat zeer duurzaam en sommige zelfs speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Ligt er al een vloer bij je thuis? Dan lukt het meestal wel om de laminaatvloer te installeren bovenop de originele vloer. Soms moet je wel eerst de oude vloer verwijderen, afhankelijk van het type en de ondergrond. Volg gewoon zorgvuldig de installatie-instructies of laat je bijstaan door een installateur uit de buurt om met jouw droomvloer aan de slag te gaan.

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Combineren met zwart laminaat

Denk even na over de associaties die vaak worden gemaakt met zwart: stijl, elegantie, luxe en mysterie. Beeld je nu in hoe een zwarte vloer je ruimte warmer en authentieker zal maken in combinatie met felle kleuren, spiegels of opvallende decoratiestukken. Daarom gaan mensen steeds weer terug naar zwart. Zwart laminaat staat niet alleen erg modern, maar is ook tijdloos. Bovendien is dit donkere laminaat verkrijgbaar in diverse stijlen, zoals zwart eiken laminaat, en in meerdere formaten. Dit indrukwekkend gevarieerde aanbod laminaat in het zwart is verder te bewonderen op onze website. Kijk gerust even rond en wie weet valt je oog wel op een prachtige zwarte vloer!

Stijltips voor zwart laminaat

De kleur zwart leent zich bij uitstek tot een interieur waarbij lef de boventoon voert. Het is een intense, dominante kleur waardoor de ruimte kleiner oogt. Dit hoeft niet meteen een nadeel te zijn, integendeel: het zorgt voor een intieme sfeer waarbij je diepte zal creëren met felle kleurcontrasten. Liever een rustige look? Combineer zwart dan met grijs voor een klassieke, elegante uitstraling of ga voor een combinatie met wit voor een modern gevoel.

Dit zijn slechts enkele opties die je hebt om je interieur een nieuwe look te geven met een zwarte laminaatvloer. Vergeet niet dat de keuze van de juiste vloer een beslissing is die een invloed zal hebben op de rest van de inrichting van je huis. Quick-Step biedt een ruime keuze aan laminaatvloeren die zeker zullen passen bij je behoeften en smaak.

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step
Ontdek onze zwarte laminaatvloeren