Go to content Go to search
Soudal - Quick-Step

Quick-Step & wielrennen

25 jaar de perfecte klik

Quick-Step: al sinds 1999 een passie voor wielrennen

Quick-Step is gepassioneerd door vloeren… en wielrennen. Al meer dan 2 decennia sponsoren we een professioneel mannenteam dat tal van kampioenen heeft voortgebracht. De liefde van Quick-Step voor wielrennen begon in 1999, toen Quick-Step medesponsor werd van het Mapei-Quick-Step Team. Sindsdien staat Quick-Step synoniem voor een topteam dat de mooie overwinningen jaar in jaar uit aan elkaar rijgt.

Quick-Step & cycling: 25 jaar de perfecte klik

De klik tussen het vloerenmerk en de wielerploeg is al 25 jaar het recept voor glorieuze overwinningen in de belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld. Daardoor staat Quick-Step voor altijd gebeiteld in het geheugen van elke wielerfan. In de toekomst willen we nog altijd de vruchten plukken van die samenwerking met de ploeg Soudal Quick-Step.

#DesignedToPerform

Bij Quick-Step dromen we groots en verleggen we voortdurend onze grenzen om beter te doen. Onze samenwerking met beide teams belichaamt diezelfde drive. Ons succesverhaal is geworteld in gezamenlijke ambities en waarden. Zowel de wielerteams als het vloermerk staan bekend om hun ondernemerschap, uitmuntendheid, passie en respect. #DesignedToPerform.

Quick-Step: een internationaal merk

Voor Quick-Step spelen de sponsorovereenkomsten een voorname rol in het bereiken van een van de hoofddoelen: het verder laten groeien van de naamsbekendheid van het merk over de hele wereld en het versterken van de oerdegelijke kwaliteitsreputatie van Quick-Step.