Go to content Go to search
slaapkamer met witte vinylvloer van Quick-Step

Witte vinyl

De perfecte vloer voor elke ruimte

Witte vinyl is de perfecte vloer voor elke ruimte. De witte kleur zorgt voor een lichte sfeer in de ruimte, maar past ook goed samen met andere kleuren en materialen. Quick-Step heeft alles wat je nodig hebt om een kamer naar jouw smaak in te richten.

Witte vinyl voor een natuurlijke look in stenen of houten design

Op zoek naar stijlvolle vinyl vloeren met een natuurlijke uitstraling? De witte vinyl van Quick-Step is niet alleen verkrijgbaar in diverse trendy kleuren, maar ook in verschillende stijlen, dessins en formaten. Zo vind jij dé perfecte vinyl vloer voor jouw interieur. Er is dus voor elk wat wils! De witte vinyl heeft een natuurlijke uitstraling wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

woonkamer met witte vinylvloer van Quick-Step

Witte vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in een steenlook dessin in tegelformaat en passen perfect in moderne en strakke interieurs. De steenlook geeft een luxueus gevoel en haalt het buitenleven naar binnen, wat de topkwaliteit van de Quick-Step witte vinyl alleen maar versterkt.

Bekijk ons aanbod van vinyl in steenlook

thuiskantoor met een witte vinylvloer van Quick-Step

Witte vinyl in natuurlijke houtlook in plankformaat heeft een ander dessin, geïnspireerd door de natuur. Deze natuurlook met levensechte details maakt jouw interieur warm en gastvrij en geeft het meteen een vleugje elegantie. Quick-Step witte vinyl met natuurlijke houtlook is dus een veelzijdige optie voor je huis, omdat het in heel wat interieurontwerpen en -stijlen past.

Bekijk ons aanbod van vinyl in houtlook

Ontdek hier onze witte vinyl

badkamer met een witte vinylvloer van Quick-Step

Witte vinyl van Quick-Step is 100% waterbestendig en makkelijk in gebruik

De premium witte vinyl vloeren van Quick-Step zijn elegant, duurzaam, functioneel en bovendien 100% waterbestendig. Opstaande randen, muffe geuren of gezwollen vloeren? Daar hoef je je bij witte vinyl geen zorgen om te maken. Heb je gemorst? De vloer is terug schoon in een mum van tijd. Bovendien is deze vloer de perfecte keuze voor veelgebruikte ruimtes zoals de keuken, de gang of de badkamer.

Quick-Step witte vinyl installeren is heel eenvoudig

Installeer je de witte vinyl zelf of heb je toch wat professionele hulp nodig? Wij helpen je op weg! Al onze Quick-Step vinyl vloeren kunnen via het Uniclic (Multifit) kliksysteem geïnstalleerd worden, wat het installatieproces ontzettend makkelijk en snel maakt.. Sommige vloeren kunnen ook geplaatst worden met lijm. Met een beetje doe-het-zelfervaring en wat gereedschap bij de hand kan je zelf de witte vinyl installeren. Lees je wel even aandachtig de handleiding voor je van start gaat?

woonkamer met een witte vinylvloer van Quick-Step

Witte vinyl: duurzaam, elegant en makkelijk in onderhoud

Vuil of vloeistoffen verwijder je makkelijk van een vinyl vloer, waardoor je deze lang in onberispelijke staat kan houden. Je hebt het al druk genoeg, dus wil je geen tijd verspillen aan het schoonmaken van de vloer. Witte vinyl is in dit geval de vloer van je dromen. Hij vraagt slechts een paar vegen van de dweil of stofzuiger en ziet er terug als nieuw uit. Bovendien is zo’n witte vinyl vloer waterdicht. Heb je iets gemorst? De vloer is snel terug droog en er blijven geen vlekken achter. Quick-Step heeft ook schoonmaakproducten, speciaal ontworpen voor deze vloer, die geen film achterlaten. Zo kan jij te allen tijde genieten van een schone én elegante vloer.