Go to content Go to search
Vinyl planken

Vinyl planken

Waarom kiezen voor vinyl planken?

Breng je huis tot leven met onze meest natuurlijk ogende vinyl planken tot nu toe. Authentiek mooie kleuren en diepe oppervlaktestructuren worden gecombineerd met hoogwaardige techniek - voor prachtige vloeren die comfortabel, stil en 100% waterdicht zijn. Je kunt ze nauwelijks onderscheiden van echt hout.

Vinyl planken – geïnspireerd door de natuur

Maak contact met de natuurlijke wereld en breng harmonie in je huis met onze vinyl planken. Onze Belgische ontwerpers gaan zorgvuldig op zoek naar de perfecte originele stukken hout om hun ontwerpen mee te inspireren. Het resultaat? Elke plank is zo realistisch dat je wel twee keer moet kijken. Authentieke kleuren en diepe oppervlaktetexturen, waaronder suggestieve knoesten, scheuren en kleine barsten, zorgen samen voor een prachtig effect dat je zowel kunt voelen als zien.

Thuiskantoor met bruine vinyl planken

Effectieve geluidsisolatie

Wie wil er nu niet ontspannen in een rustig, stil huis? Onze vinyl planken zijn het antwoord. Met hun nauwkeurig ontworpen meerdere lagen bieden ze een betere geluidsisolatie dan traditionele vloeren. Zo kun je optimaal van het leven genieten zonder je zorgen te maken over lawaai.

Ontdek alle vinyl planken

Badkamer met natuurlijke vinyl planken

100% waterdichte vinyl planken

Ongelukjes gebeuren. We weten dat er drankjes worden gemorst en water wordt gespat. Met 100% waterdichte vinyl planken hoef je je geen zorgen te maken. Ons waterdichte kliksysteem sluit de naden volledig af en onze Hydroseal-technologie zorgt voor een waterafstotend oppervlak. Geen opstaande randen, opgezwollen planken of schade aan je ondervloer. Je kunt deze prachtige vloer overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer.

Vinyl planken met ondervloer eraan vast

Omdat de hoogwaardige ondervloer al aan onze vinyl planken is bevestigd, hoef je geen extra ondervloer te kopen en aan te brengen - waardoor de installatie nog sneller en gemakkelijker gaat. Bovendien verbetert de ondervloer de vlek-, kras- en stootbestendigheid, voegt hij comfort onder de voeten toe en helpt hij het geluid in nabijgelegen kamers te verminderen.

Keuken met grijze vinyl planken

Ontdek alle vinyl planken