Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Vinylvloeren: trendy én tijdloos

Voor het creëren van nieuwe dessins, volgt ons team de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting, kunst, architectuur, mode en meer, nauwlettend op. De resulterende decors zijn tijdloze klassiekers in de vinylvloerbekleding. Elke vloer vertelt een eigen verhaal en heeft een unieke uitstraling, met zorgvuldig geselecteerde structuren, behandelingen en afwerkingen.

Natuurlijke vinylvloeren

Eén met de natuur

Laat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen en nodig de natuur uit bij je thuis met natuurlijke vormen en kleuren. Onze levensechte hout- en steendessins zien er uitermate realistisch uit.

Klassieke luxevinylvloeren

Klassieke luxe

Luxe is van alle tijden – net als kwalitatieve materialen. Marmer blijft bijvoorbeeld populair voor vloeren, keukenbladen en accessoires. Combineer het met een lichtgetinte, premium eiken vloer voor een extra luxueuze touch.

Vinylvloeren met betondessin

De kracht van beton

Sterk getextureerde steendessins, je krijgt er nooit genoeg van. Met Alpha Vinyl blijft het ruwe en authentieke reliëf van beton zichtbaar, waardoor deze moderne vloeroptie een stoer karakter krijgt dat past bij bijna elke interieurstijl.

NIEUW
Alpha Vinyl: hoogperformante rigide vloeren

Alpha Vinyl is de sterkste vloer waar je ooit op zal lopen. In de meeste gevallen is er geen voorbereiding van de ondervloer nodig, waardoor het perfect is voor renovaties. De slimme waterafstotende technologie maakt Alpha Vinyl tot de ideale vloer voor elke kamer.

Ontdek Alpha Vinyl nu

Massieve vinylvloeren van Quick-Step

Onze verontschuldigingen

Onze website wordt op 26 november tussen 19 en 21 uur geüpdatet met een langzame of verminderde werking tot gevolg.
 Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en stellen uw geduld op prijs.