Go to content Go to search

Keukenvloeren

Hoe kies je
de perfecte keukenvloer?

Je keuken is het kloppende hart van je huis, bruisend van bedrijvigheid. Het is de plaats waar je achter het fornuis gaat staan om een driesterrenmaaltijd te bereiden en waar je de morgen groet met een lekker langgerekt ontbijt. Aangezien de keuken het epicentrum van je drukke leven is, verdient deze ruimte vloerbekleding die alle activiteit aankan.

De beste keukenvloeren

Zelfs de meest verfijnde chef kan niet voorkomen dat er af en toe wat eten op grond belandt of water uit de gootsteen ontsnapt. Bovendien is je keuken de plaats waar hygiëne het allerbelangrijkst is, dus is het een absolute must dat je vloerbekleding opgewassen is tegen een fikse schoonmaakbeurtWaarom je zal houden van Quick-Step in je keuken

Jarenlang zorgeloze kwaliteit

Of je nu voor vloerbekleding in laminaat, vinyl of Cascada-parket kiest, je vloer zal jarenlang dienst doen als duurzame 'kookbasis'. Daarom krijg je een levenslange garantie op al je laminaat, vinyl en Cascada-parket.* Kies de perfecte ondervloer uit een breed assortiment voor nog meer plezier en schoonheid van je vinyl of laminaatvloer in de keuken.

* Met uitzondering van Creo laminaat (20 jaar) en Largo laminaat (25 jaar).

Vloeren voor ieders smaak

Ben je op zoek naar een authentiek, artisanaal ontwerp met houtbloemen? Of is het exotische uitzicht van tropische houtsoorten meer iets voor jou? Ben je dol op vloerbekleding in natuursteen? Wat je lievelingsstijl ook is, Quick-Step heeft de laminaat- of vinylvloer van jouw dromen — en ook nog eens de plinten die er perfect bij passen. Breed of smal, afgeschuind of vierkant, planken of tegels: de keuze is aan jou.

Wist je trouwens dat Cascada de enige authentieke houten vloer is die waterdicht is? Ons Cascada-assortiment is perfect geschikt voor elke ruimte in je huis, inclusief keuken, hal en badkamer.

Dezelfde vloer voor keuken en woonkamer

Ongeacht of je keuken overloopt in de woonkamer of dat het twee afzonderlijke ruimtes zijn, dezelfde vloer voor beide ruimtes gebruiken is een goed idee. Hiermee schep je een rustgevend gevoel van samenhang en je woning lijkt er groter door — vooral als je de richting waarin je de vloerplanken plaatst, doordacht kiest.

 

Oerdegelijke kwaliteit

Keukenvloeren worden non-stop op de proef gesteld. Een mes dat met de scherpe kant naar beneden valt, een glas dat in het voorbijgaan een deel van zijn bruisende inhoud verliest: de verhalen die een keukenvloer kan vertellen ... Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard beschermingstechnologie zijn laminaat- en vinylvloeren in de keuken echter perfect opgewassen tegen alles wat hun richting uit komt.

Onderhoud zonder moeite

Op zoek naar een keukenvloer die 100 % waterbestendig is? Dan vind je met luxevinyl de vloer van je dromen. Ook laminaat zal je niet teleurstellen: dankzij de HydroSeal coatingtechnologie blijven de Quick-Step CaptureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra), Creo, Muse en Majestic laminaatvloeren altijd mooi droog.

Laminaat, parket of vinyl:
wat is de beste keuze?

Laminaat, parket of vinyl: wat is de beste keuze?

Aangezien keukens zowel intensief gebruikt worden als regelmatig blootgesteld worden aan vocht, voedsel en schoonmaakmiddelen, is het belangrijk om een vloer te kiezen die kan standhouden in zware omstandigheden. Keukens zijn voorbeelden van ruimtes die meerdere keren per dag gebruikt worden door iedereen in huis, en waar heel wat verschillende activiteiten plaatsvinden. Je denkt meteen aan keramiek en steen omwille van hun duurzaamheid, maar die opties kunnen voor voeten hard en koud aanvoelen.

De beste keuze

 

Waarom?

  • Ideaal voor intensief gebruik: bestand tegen vocht, vuil en krassen
  • Duurzaam: garantie van 20 jaar tot levenslang
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Aangenaam en gezellig: zachter en warmer dan andere duurzame alternatieven
 

Laat je inspireren

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij het uitgebreide assortiment aan dessins en stijlen – van klassiek tot trendy – is er zeker en vast een Quick-Step-vloer verkrijgbaar voor elke kamer in je huis.

Vind de beste keukenvloer: