Vinyl vloeren & luxevinyl tegels

Of je nu gaat voor ultrasterke Alpha Vinyl of Vinyl Flex, de naturelle uitstraling en de karakteristieke warmte van onze vinyl vloeren zullen je altijd blijven verbazen. Kies uit een breed assortiment, dat geschikt is voor alle behoeften en omstandigheden. Alle vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien. En onze vinyl is zelfs perfect compatibel met vloerverwarming.

Alpha Vinyl van Quick-Step

NIEUW ALPHA VINYL COLLECTIE

Alpha Vinyl is de sterkste vloer waar je ooit op zal lopen. In de meeste gevallen is er geen voorbereiding van de ondervloer nodig, waardoor het perfect is voor renovaties. Slimme waterafstotende technologie maakt Alpha Vinyl tot de ideale vloer voor elke kamer.
  • 100 % watervast
  • Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid
  • Geschikt voor onregelmatige oppervlakken
Vinyl Flex vloeren van Quick-Step

VINYL FLEX COLLECTIE

Vinyl Flex voelt zacht en warm aan, waardoor het echt plezant is om op de vloer te lopen. De zeer dunne planken zijn eenvoudig te plaatsen en bovendien bieden onze Stain and Scratch Guard technologieën de ultieme bescherming voor je vloer.
  • Heel zacht & stil
  • Uitstekende weerstand tegen vlekken & krassen 
  • Dun & makkelijk te plaatsen

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step vinyl vloer

Watervaste vinyl vloeren

Hij is watervast

Ga voor een zorgeloze ervaring met onze uitstekende watervaste vinyl vloeren. Waterafstotende technologie en een waterdicht kliksysteem (Alpha Vinyl) voorkomen schade en maken luxe vinyl een perfecte keuze voor je badkamer en keuken.

Zachte en stille vinyl vloeren

Hij is zacht & stil

Stappen op een Quick-Step vinyl vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Zijn naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Vinyl vloeren: ideaal bij renovaties

Hij is ideaal voor renovaties

Aan het renoveren? Quick-Step vinyl vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij onze gepatenteerde, gebruiksvriendelijke kliksystemen). En met Alpha Vinyl is er nu een vinyloplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Accessoires voor vinyl

Je perfecte vloer gevonden? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en te beginnen aan je vloerproject. Deze accessoires zorgen voor een vlotte plaatsing, een perfecte afwerking en eenvoudig onderhoud.

Verken onze accessoires voor...

Accessoires voor Quick-Step vinyl

Vind je favoriete vinyl vloer

Bekijk een 'Preview' >

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk