Go to content Go to search
eiken laminaatvloeren van Quick-Step

Eiken laminaat

Een frisse uitstraling met eiken laminaat

Als je op zoek bent naar een laminaat met kwaliteitsvolle dessins die natuurlijk ogen, dan is eiken laminaat van Quick-Step iets voor jou. Elk dessin heeft een unieke look en feel en onze designers zorgen ervoor dat elke vloer de beste structuur, afwerking en behandeling heeft gekregen. Het resultaat? Een prachtige natuurlijke eiken laminaat die perfect past bij elk huis.

Verschillende soorten eiken laminaat

Door ons breed aanbod aan eiken laminaat, vind je zeker de vloer die je zoekt. Ben je fan van een robuustere laminaat in je keuken en een lichte eiken laminaat in je woonkamer? Dan vind je dat bij Quick-Step. Door de variëteit aan dessins, kleuren en afwerkingen, vind je zeker de eiken laminaat die past bij jouw huis. Daarbovenop bieden we een garantie van 20 jaar op Creo-laminaat en 25 jaar op alle andere laminaatvloeren.

De voordelen van eiken laminaat

Ben je op zoek naar een vloer met een houten uitstraling, maar die ook tegen een stootje kan? Al het eiken laminaat van Quick-Step is uitgerust met de Scratch and Stain Guard-technologie. Hierdoor is je vloer tot 10 keer meer beschermd tegen krassen dan vloeren zonder deze beschermingslaag. Door deze slijtvaste laag kan je een lichte eiken laminaat ook gebruiken in veel gebruikte ruimtes, zoals de keuken. Ook hier zal je jaren kunnen genieten van je laminaat!

eiken laminaatvloeren van Quick-Step

Bekijk onze eiken laminaatvloeren

Kies de juiste eiken laminaat

Heb je moeite met het kiezen van een voordelige en kwaliteitsvolle vloer die bij jouw huis past? Je keuze hangt af van de sfeer die je in je ruimte wil creëren. Als je wat meer persoonlijkheid aan je woonkamer wil toevoegen, hoef je enkel de juiste karaktervolle vloer te kiezen, zoals een gezandstraalde eik natuur laminaat. Wil je je woonkamer groter doen lijken? Kijk dan eens bij onze lichte eiken laminaat. Wat denk je bijvoorbeeld van de Capture-laminaat in geborstelde eik? Deze laminaat oogt erg natuurlijk door de diepe nerven en mooie kwasten in het dessin.

Installatie van een eiken laminaat

Voor je begint met de installatie van je eiken laminaat, moet je ervoor zorgen dat je de juiste ondervloer hebt. Deze ondervloer is essentieel voor een gelijke ondergrond en beschermt je vloer tegen opstijgend vocht. Daarnaast biedt de ondervloer ook isolatie en zal het het klikprofiel van je laminaatvloer ondersteunen. Heb je al beslist welke vloer jij nodig hebt? Neem dan contact op met een Quick-Step Master Installer of installeer de laminaat helemaal zelf, aan jou de keuze!

eiken laminaat vloeren van Quick-Step in een woonkamer